....sve do pojave N serije. Na N seriji se gasi kad stisneš crvendaća i to me svaki put izyebe kad na ICQ stisnem crvenu ono se diskonektira i ovaj na drugoj strani misli da sam ga odjeboIzvorno postao zerobravo
![]()
....sve do pojave N serije. Na N seriji se gasi kad stisneš crvendaća i to me svaki put izyebe kad na ICQ stisnem crvenu ono se diskonektira i ovaj na drugoj strani misli da sam ga odjeboIzvorno postao zerobravo
![]()
e imas neki ICQ koji radi. jer onaj koji ja imam baca mi error da ima novija verzja i nista... a takoder i sa agere massinger.Izvorno postao Drug Mile
kupio ga i poceo koristiti u 12mj. prosle godine...
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
instaliraj si appman i riješio si problem
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...pman>othread
meni se to isto dešavalo jer ljudi nekad uzmu neš pogledaju (symbian je uvijek iznova zanimljiv) gledaju šta si stavio pa ne pogase...meni se to dešavalo na 3230 al ovaj programčić je baš ok za to...
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Je li ti se to događalo prije instaliranja te igre? Možda se dogodilo da upravo neka aplikacija, dio igre, smeta u datom trenutku memoriji za pokretanje igre. Naravno, uz "blagoslov" još nekog uključenog programa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Izvorno postao iwek
ček, ako sam dobro skužio, u appmanu možeš složiti da ti gasi aplikacije s crvenom tipkom? pa nisam vidio tu opciju. Help!
u appmanu vidiš koje su ti otvorene možeš se drito prebacit na njih i pogasit ih i još imaš onaj memory compression iako neznam čem to služi...pozatvaraš aplikacije i igraš se...![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
ovo sa drito gašenjem znam, ali baš mi nema to logike raditi jer:
1. moraš uči u appman onda scrolati pod running programs i close applications
2. puno je brže stisnuti meni tipku dok se ne pokaže task manager, doči na aplikaciju koja je otvorena, stisnuti C i yes i zatvorena je, mislim puno je brže.
Ja sam mislio da možeš u appmanu složiti da ti s crvenom tipkom gasi aplkaciju kao što to ima N70 tvornički.....![]()
Bookmarks