Naime prije recimo otvaranja neke igrice mi se pojavi "prozor" : nesto close aplication memory full ili tak nes...
Poslije toga ga moram ugasit, upalit i onda je sve oke... Kaj bi moglo bit?![]()
Naime prije recimo otvaranja neke igrice mi se pojavi "prozor" : nesto close aplication memory full ili tak nes...
Poslije toga ga moram ugasit, upalit i onda je sve oke... Kaj bi moglo bit?![]()
Vjerovatno imaš još neke aplikacije uključene od prije i koje ti se vrte u backgroundu... Trebao bi u standby modu držati stisnutu tipku za "meni" i onda ćeš vidjeti što je sve aktivno... Tada samo pogasiš ono što ti ne treba...
što ustvari znači da ti se u pozadnini vrte neke aplikacije koji ti žderu puno RAM-a, i kad pokrečeš neku igru, nemaš dovoljno slobodnih resource-a i zato moraš pogasit neke aplikacije koje rade u pozadini, da oslobodiš RAM.
Da, jer na 6680 kad stisneš crvenu tipku, aplikacija se ne gasi nego se seli u background. Možda da svaki put kad izlaziš iz nekog programa ideš na "exit" tako da se program stvarno ugasi.
a na svakom symbianu kad stisneš/opizdiš po crvenoj tipi, aplikacija ode u background, niti jedna se ne gasiIzvorno postao Drug Mile
moraš posebno napravit exit, ili imat instaliran autoexec aplikaciju.... ah, taj symbian..... miss me.....![]()
netocno.. na N70 kad opalis crvenu tipku aplikacija s GASI.Izvorno postao zerobravo
....sve do pojave N serije. Na N seriji se gasi kad stisneš crvendaća i to me svaki put izyebe kad na ICQ stisnem crvenu ono se diskonektira i ovaj na drugoj strani misli da sam ga odjeboIzvorno postao zerobravo
![]()
...kolko dugo imaš taj mob...Izvorno postao Xeicon
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks