Meni je to glupost...
Meni je to glupost...
Možda je to neka bedastoća a možda ima kruha od toga nikad se nezna al sigurno neću uplatit 350kn čini mi se nekako puno, to se kladim cijeli mjesec,dobijam ja i bez njihove pomoći![]()
neozbiljno djeluje to s besplatnom domenom, ...mislim 70Kn odvojit za normalnu domenu....ovak djeluje take money and run......
kakva glupost,prolaznost 80 %,pa to su tamo sami ziceri,nema vece kvote od 2.20,jos sam nesto primjetio prosjek je 1 promasen na 10 parova(uzeo sam zadnjih 50 parova i ima 11 promasenih)
Čovjek bi mislio da zarađuju veliku lovu sa svojim tip savijetima, a oni ne mogu niti domenu i webmastera platitiIzvorno postao tomo
![]()
preplatio se ja na ova tri besplatna dana, i dobio sam parove danas..
dobro je, valjda će nešto ispast od toga..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ja samo radim promociju![]()
Ne izgleda loše - ali... jučer su falili nako dosta velikog niza na Marseille 0:0, a čini mi se da ćei Barca danas stradat.
A jbg - meni ni u džep ni iz njega.
Ali iskorištavam parove koje mi daju zbog toga što im radim promocije, i za sad sam u dobrom plusu (pogotovo radi ovog niza koji su sad imali).
ako misliš na design, onda moramo priznati da je loš.Izvorno postao Mister_Nice
ako je riječ o ozbiljnijim ljudima, onda zbilja trebate napraviti pravi web, uzet domenu i svakako će vam se isplatit
Bookmarks