Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 44 od 44
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia e51
    Operater
    T-mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    5.685
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.685, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blueled
    Resetirao sam ali nema efekta. I ja mislim da ne bi trebalo bit problema sa servisom jer je file unutra. Neka sređuju, ionako nešto nije štimalo sa zvukom, tako tih zvuk iz slušalice nema ni jedan mobitel koji sam do sada probao. Inače na vip izborniku probije mi bubnjić koliko se glasno čuje, a kod ove v360 na najjače mi se slabo čulo. I rekli su mi da i mene slabo čuju, tj. i mikrofon je preslabo lovio.

Nosim vjerojatno u ponedjeljak u servis. Budem usput pitao jel rade debranding i otkodiranje,ako nije preskupo, da mogu bilo koju karticu stavit unutra. Ako ne,otrpit ću vodafone, samo neka se čuje u slušalici. Napominjem da mi je sluh u redu
    Pretpopstavka da si ispravno instaliro drivere i da ti se p2k tools uredno spoji s mobom! (ako nisi pročitaj negdi na forumu kak se to radi)
    Ako imaš bilo kakvi gain_table onda ga samo uploadaj u a/ preko postojećeg ako ga ima te stavi obavezno kvačicu na system pa opali change i zatim reset! (meni je pomoglo)
    Jednom prilikom mi se to desilo ali samo kad nije bilo uopće gain table na mobu! (ak nemaš gain table javi se pa ti pošaljem)

BTW nije da ti solim ranu, fino sam ti piso kojim postupkom da to uradiš al neš da slušaš!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napravio sam tim postupkom poslije korištenja gaintable editora, i ubacio gain table preko postojećeg filea pomoću p2k toolsa ali zvuka nema. jedino nisam napravio system reset,što si sad spomenuo. U svakom slučaju ako ni to ne pomogne, odnijet ću ga u servis pa će valjda riješit.

gaintable editor sam koristio jer je isto netko u postu napisao da je to jednostavnije, nije ni bitno sad. uglavnom uspio sam ubacit izmijenjeni file sa paramterima kojem mi je dao JA_SAM i zato mi nije jasno zašto neće. probam još taj reset i ako ne bude efekta odustajem i nosim u servis(htio izbjeć zbog vremena koje bi bio bez moba) al ovak sam prošao još gore. Nije smak svijeta - imam rezervni ericsson r600.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    58
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napravio sam tim postupkom poslije korištenja gaintable editora, i ubacio gain table preko postojećeg filea pomoću p2k toolsa ali zvuka nema. jedino nisam napravio system reset,što si sad spomenuo. U svakom slučaju ako ni to ne pomogne, odnijet ću ga u servis pa će valjda riješit.

gaintable editor sam koristio jer je isto netko u postu napisao da je to jednostavnije, nije ni bitno sad. uglavnom uspio sam ubacit izmijenjeni file sa paramterima kojem mi je dao JA_SAM i zato mi nije jasno zašto neće. probam još taj reset i ako ne bude efekta odustajem i nosim u servis(htio izbjeć zbog vremena koje bi bio bez moba) al ovak sam prošao još gore. Nije smak svijeta - imam rezervni ericsson r600.
    Daj probaj još jedanput otići u P2k Tools-Tools-Change volume klikni get i stavi ovim redosljedom 4-1-1-1-1 klikni set i gore klikni na reset!
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fliponja
    Daj probaj još jedanput otići u P2k Tools-Tools-Change volume klikni get i stavi ovim redosljedom 4-1-1-1-1 klikni set i gore klikni na reset!

USPIO!!!!!!!!!
    Sljedeći tvoje upute fliponja, dobio sam zvuk. Turbo jednostavno. Nije trebalo uopće petljat sa onim gaintable editorom, napravio sam točno kako si rekao i nakon reseta odmah je dao signalni ton, probao nazvat čuje se super čak i previše. stišao sam zvuk u slušalici na 3 i čuje se super. I za zvono sam na pola stavio - to se i prije čulo odlično.

VELIKO HVALA! I samo da te još pitam - pošto je sad malo preglasno, da neće otić zvučnici tako tj. u ovom nizu 4-1-1-1-1 pretpostavljma da bi trebao prvi parametar sa 4 na 3 ili 2 stavit, da bude za nijansu tiše nego sada. Stvarno mi nije jasno kakvo je to prije bilo podešenje tvorničko kad mi se u slušalicama sad na pola glasnoće čuje ko i prije na maksimumu.

Hvala svima ostalima koji su sugerirali rješenje problema. Svaka čast momci.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    58
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

USPIO!!!!!!!!!
    Sljedeći tvoje upute fliponja, dobio sam zvuk. Turbo jednostavno. Nije trebalo uopće petljat sa onim gaintable editorom, napravio sam točno kako si rekao i nakon reseta odmah je dao signalni ton, probao nazvat čuje se super čak i previše. stišao sam zvuk u slušalici na 3 i čuje se super. I za zvono sam na pola stavio - to se i prije čulo odlično.

VELIKO HVALA! I samo da te još pitam - pošto je sad malo preglasno, da neće otić zvučnici tako tj. u ovom nizu 4-1-1-1-1 pretpostavljma da bi trebao prvi parametar sa 4 na 3 ili 2 stavit, da bude za nijansu tiše nego sada. Stvarno mi nije jasno kakvo je to prije bilo podešenje tvorničko kad mi se u slušalicama sad na pola glasnoće čuje ko i prije na maksimumu.

Hvala svima ostalima koji su sugerirali rješenje problema. Svaka čast momci.
    Možeš slobodno staviti na 3 ako je preglasno da si ne skuriš zvučnik a dovoljno češ glasno čuti i oni tebe!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stavio sam na 2 prvi parametar i dobro se čuje u slušalici.

Nego, sad ne mogu regulirati glasnoću jačine zvona i zvuka u slušalici u opcijama telefona, dakle, dok razgovaram ako poglasnim na 7 ili stavim na 1 isto mi se čuje. tako i kod jačine zvona dolaznog poziva,to mi se i prije odlično čulo, a sad ne mogu stišati tj. nema razlike neovisno o tome podesio na najtiše ili njaglasnije.
    Malo me frka da ne ode kvragu onaj zvučnik za zvono na poleđini(u slušalici je srednja glasnoća pa nema bojazni) a i ne treba mi toliko glasno zvono - prije mi je bilo na 5 od 7 i dobro se čulo.

Pa ako bi još to mogao riješiti, 100% bi stvar bila sređena. Fliponja i ostali ako znate rješenje, slobodno ga iznesite. Ajme kolko muke samo zato jer nisu mogli normalu glasnoću podesit u slušalici.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    58
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stavio sam na 2 prvi parametar i dobro se čuje u slušalici.

Nego, sad ne mogu regulirati glasnoću jačine zvona i zvuka u slušalici u opcijama telefona, dakle, dok razgovaram ako poglasnim na 7 ili stavim na 1 isto mi se čuje. tako i kod jačine zvona dolaznog poziva,to mi se i prije odlično čulo, a sad ne mogu stišati tj. nema razlike neovisno o tome podesio na najtiše ili njaglasnije.
    Malo me frka da ne ode kvragu onaj zvučnik za zvono na poleđini(u slušalici je srednja glasnoća pa nema bojazni) a i ne treba mi toliko glasno zvono - prije mi je bilo na 5 od 7 i dobro se čulo.

Pa ako bi još to mogao riješiti, 100% bi stvar bila sređena. Fliponja i ostali ako znate rješenje, slobodno ga iznesite. Ajme kolko muke samo zato jer nisu mogli normalu glasnoću podesit u slušalici.
    Stavi onaj 3 speakerphone na 2

Registered User Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E1000?

Da ne otvaram novi thread...
    Zna li tko kako da na E1000 pojacam zvuk mp3ca u slusalicama? Probao sam razne kombinacije s 3G Volume Changerom, ali uglavnom nisam primjetio razliku u glasnoci u slusalicama. Ovo drugo (speakerphone i za vrijeme razgovora) mogu pojacati.
    Da, primjetio sam da mi "Spatial audio" vise ne reagira (isti zvuk je, iskljucen ili ukljucen bio), otkad i zbog cega, ne znam...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni više nakon editiranja gain_table filea ne reagira na podešenja glasnoće, kad stavim na stišano najnormalnije zvoni, ista jačina zvuka neovisno na koju razinu glasnoću zvona ili u slušalici podesim.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    58
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni više nakon editiranja gain_table filea ne reagira na podešenja glasnoće, kad stavim na stišano najnormalnije zvoni, ista jačina zvuka neovisno na koju razinu glasnoću zvona ili u slušalici podesim.
    Prvo pogledaj u ring stylu kako ti je namješteno koje zvono! Jer ako namještaš zvonjavu kad je mob spojen s compom u tom slučaju je style glasno a kada ga otspojiš onda je pod drugim stylom npr. vibra-zatim-zvono i tamo su postavke drugačije namještene! To isto znači da ako ga stišavaš kad je na kablu čim ga odspojiš on više nije stišan nego je onako kako si namjestio na drugom stylu! Malo sam ga zakomplicirao ali nadam se da si skužio bit!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy Grand Neo
    Operater
    tele-2
    Godina
    47
    Bodovi
    19.196
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.196, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je problem dublji. U Gain tableu postoji ofset koji kontrolira taj korak za kolko jedna crtica pojačava mob. Mislim da mu to smrdano. uf, imao je Bluedevil popis tih ofseta i kak trebaju stajat. nemogu sad pronač tu tablicu u kompu.
    Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    58
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao darius
    Mislim da je problem dublji. U Gain tableu postoji ofset koji kontrolira taj korak za kolko jedna crtica pojačava mob. Mislim da mu to smrdano. uf, imao je Bluedevil popis tih ofseta i kak trebaju stajat. nemogu sad pronač tu tablicu u kompu.
    Pa koliko sam vidio napravio je backup originala pa neka samo vrati taj gain table i namjesti samo change volume preko toolsa i mislim da nebi trebao imati više problema!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy Grand Neo
    Operater
    tele-2
    Godina
    47
    Bodovi
    19.196
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma rekao je da je nešt prčko po njemu, pa sad....
    Al može probat.

Sad sam se sjeti da imam pm na kojem to poslao

http://xlr8.us/hofo/map.txt

Pa ak hoče nek se malo poigra s hexeditorom.
    Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jel nekom palo na pamet da coveku posalje gain_table ili stavi negde za download?

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    58
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM
    A jel nekom palo na pamet da coveku posalje gain_table ili stavi negde za download?
    Evo pa neka proba http://rapidshare.de/files/30724813/gain_table.bin
    Blueled samo ga pomoću P2k Toolsa ubaci u a:/ mobile preko postoječeg i onda ga označi ,stavi kvačicu na system i change! Resetiraj mob i to bi trebalo biti to!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia e51
    Operater
    T-mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    5.685
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM
    Je i to još neki dan!
    Poslo sam mu zajedno s uputstvima kako da to sredi!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kurbaos
    Je i to još neki dan!
    Poslo sam mu zajedno s uputstvima kako da to sredi!
    Onda je ocigledno da on necita sta mu se govori...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad su to već uvredljivi tonovi. Pa nisam nepismen. Primio sam od kurbaos gain table file(još jednom hvala) i ubacio ga,resetirao itd. No opet ne reagira na podešenja glasnoće u telefonu. Znači nešto drugo je posrijedi. Jer, taj file je iz njegovog telefona gdje sve funkcionira, a kod mene ne. Dakle, ne mogu stišat ton, stavit na nečujno i ostale varijante koje postoje(tj. mogu ali ne reagira na te postavke), uvijek je neovisno o podešenju ista glasnoća.

Uglavnom, odnijet ću ga u servis, jer nema smisla više petljat oko toga, ionako bih ga odnio jer je bio nenormalno tih zvuk u slušalici, pa nek stave iznova softw ili što već. Samo sam želio izbjeć gnjavažu oko toga, jer im treba nekoliko dana dok riješe(valjda im je gužva).

Moguće je da taj vodafone softw ima neki bug pa se nakon editiranja gaintable filea nešto smrda, vi ostali koliko sam vidio svi imate yuet unutra kod njega očito to sve funkcionira no kod mene je neki drugi problem.

Hvala na sugestijama i pomoći, ali uz najbolju volju, i ponavljam - sve što ste sugerirali učinjeno, opet ne funkcionira.

Nisam sad nakon zadnjih postova ništa odgovarao da ne razvlačim nepotrebno priču i ponavljam isto što sam već napisao, samo da ste vi pažljivije pročitali vidjeli bi da sam pokušao sve navedene varijante. A vi ste malo zakomplicirali i počeli se ponavljati - ako nema drugog rješenja ok, samo čemu onda pisati da ne čitam i slično kad sam već napisao da sam učinio to i to što ste naveli pa nije pomoglo.

kurba os mi je poslao odmah gain_table iz svog telefona što sam zamolio i nakon što sam to ubacio i ista stvar, uvidio sam da ne mogu ništa više sam učiniti. Dakle, neka u servisu srede stvar, jer nisam išao petljati po telefonu bez veze nego zbog toga što se gotovo ništa nije čulo u slušalici, a prema nekim postovima i replyevima na pm izgleda da neće gledati u servisu je li gain-table mijenjan.pretpostavljam da će stavit softw ponovno i to je to. pa vam javim i iskustva iz ram3 servisa ako vas zanima.

I sorry kurbaos što nisam poslao na mail da li sam riješio, nisam imao vremena, jedva sam ulovio 5 minuta da to ubacim i probam. Danas provjerio i vidio nove postove.

ako stignem probat ću još jednom napravit upload tog file. možda se posreći ovaj put. ako riješim javim se postom ako ne znači da nosim u servis.
    Zadnji uredio blueled : 26-08-2006 u 12:49

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad su to već uvredljivi tonovi. Pa nisam nepismen. Primio sam od kurbaos gain table file(još jednom hvala) i ubacio ga,resetirao itd. No opet ne reagira na podešenja glasnoće u telefonu. Znači nešto drugo je posrijedi. Jer, taj file je iz njegovog telefona gdje sve funkcionira, a kod mene ne. Dakle, ne mogu stišat ton, stavit na nečujno i ostale varijante koje postoje(tj. mogu ali ne reagira na te postavke), uvijek je neovisno o podešenju ista glasnoća.
    http://www.v550-site.com/tutoriali-o...%20detalja.pdf

Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove