Izvorno postao dbogdanic
E ovo je već problem..
Jeli li išta drugo radio osim flasha?
V3 flashana s provjerenim flashom s kojim je i prije radila
R374_G_0E.42.08R_PDS004_LP0003_DRM0001_JPJAVA_G_0E _V3_06_03R_GTMV3xx000AALV0C3_1FF
i prvo sve bilo OK pa sam je ostavio na miru bez nadzora 2 dana i u međuvremenu je crkla/ugasila se i više ni da mrdne. Ne mogu je upaliti ni na crvenu slušalicu ni na kombinaciju tipki za bootloader niti vađenje baterije ne pomaže.
Komp ju takodjer ne prepoznaje niti je puni kad skopcham na USB.
???
Izvorno postao dbogdanic
E ovo je već problem..
Jeli li išta drugo radio osim flasha?
Ma kakvi, samo sam je fino odložio s namjerom da se naknadno još malo njome pozabavim.Izvorno postao a.k.
Izvorno postao dbogdanic
Onda neznam, možda da ga malo lupneš negdi
Mislim da će ići TP ovdi.
To će GoGs rješiti, on kaže da V3 nemožeš nikako ubiti.
Jel daje kakve znakove kad ga uključiš na punjač?
možda ti se samo baterija iscrpila.
Ostavi ju duže (par sati) na punjaču, čak i ako ne pokazuje znakove punjenja.
1. reflesaj, ako je ba prazna posudi od nekog punu.Izvorno postao dbogdanic
2. ako si refleso i ne radi.. TP.
3. ako nemaozes napuniti bat, napravi kabel koji radi bez bat.., TP i udri..
u bootloader mode ti neće ući jer imaš praznu bateriju. Boot mode je ispravan sa ovim flashom i morao bi raditi uz kombinaciju crvena tipka i odmah *# zajedno.Izvorno postao dbogdanic
Savjet: ako imaš nekog kod koga možeš napuniti bateriju, napravi to, a ako ne, onda nađi stari punjač, odreži žice, crvenu žicu nasloni na + na bateriju a crnu na - i drži tako jedno 5 minuta. baterija će se dovoljno napuniti da ga možeš upaliti u bootloader modu. ako ti upali u boot modu, a javi error "Battery low - cannot program" onda drži još 5 minuta bateriju direktno na punjaču da ju još dopuniš. onda samo ponovi flash i mobitel će raditi.
I skini neki drugi flash sa Bluedevilove stranice. oni provjereno rade.
Ako ni to ne bude radilo, onda ćeš vjerovatno morati raditi testpoint. no idemo redom.
Istina, nemoguće je ubiti motorolu v3 softverski. Ima jedan način da se totalno sjebe flash memorija (da se komplet izbriše) ali onda nema pomoći ni kod box-a. No treba biti stvarno kamikaza da se to napravi!![]()
Bookmarks