ja se isto registriro pa ćemo vidjeti što će biti!
Odite na donju adresu:
http://www.microsoft.com/india/offers/vista/quiz.aspx
Odgovorite na glupa pitanja u kvizu....
evo vam odgovori:
1.Vista
2.Clarity
3.November 2006
4.True
5.Aero
6.All
7.All
8.512
Nakon toga se sign in i sign up-ate, unesete podatke i di će van poslat cd i to je to.
Ovo sam dobio na kraju:
Thank you for taking part in the Microsoft Future Assured Quiz.
Your copy of Windows Vista Beta 2 CD will be dispatched shortly.
Neki lik je rekao da je stvarno dobio, dakle nije igra na izvlačenje nego navodno svatko dobije kopiju![]()
ja se isto registriro pa ćemo vidjeti što će biti!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
...a jeste primjetili da je to stranica namjenjena INDIJI......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja ionako živim u Texasu, tako da mi je svejedno, registrirao se jesam, ništa ne koštaIzvorno postao Eminem
![]()
Naručio, baš me zanima kakvo je to.
Zerobravo, hvala!
Što mislite kad to otprilike stiže?
Zadnji uredio .andro. : 22-08-2006 u 11:18
evo i ja sam se upisala![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a ako ikad stigne, sumnjam da će proteć više od 15 dana.Izvorno postao a.k.
Izvorno postao zerobravo
Mislim da oče, to nam šalju betu, da nas privuče kad izađe da kupimo cilu verziju.
Samo $$$
a jasno....Izvorno postao a.k.
tako se to radi inače....
Ja bezim od Viste ko Vrag, od svete vode, cul sam da je samo directX10 compatibilna, da OpenGL ne sljiivi ni 5%, damn kak cu ja ikaj radit na njima, ma ko ih J..., ostajem na XPima, dok god se ne napravi neki progesionalni OS, na kojem nece biti tolko bezveznih njesra koje trose nepotrebno resurse.
Preso bi na linux, al su mi ukinuli podrsku softa za linux, tak da jedino kaj sad ostaje je XP.
Damn!
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
jeli stiglo kome ?!![]()
stari , da su nekom slali u F16ici taj cd , jos nebi stigo
chill...
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
evo meni stiglo, doso bil gejts privatno do mene i donjeo mi vistuIzvorno postao Bero
![]()
danas sam tek našao to, dobro ljubav kaže, da je migom išao, još ne bi do zagreba stigaoIzvorno postao Bero
prvi post, danas 07:58.
dali je 512 mb ram onako solidna konfiguracija na kojoj će delati bez štekanja i onako ili će štekati i na njoj?
512 je minimalno, naravno preporuka bar 1 GB.Izvorno postao silvano
gdje sam ja odatleeeee....Izvorno postao zerobravo
![]()
meni će valjda raditi..
isto ispunio, imam 1GB rama, i Athlon64 3000+
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
a grafička? znaš da moraš imat directx 10?Izvorno postao Bronth
![]()
Jeli može tko viditi jeli ja mogu to koristiti.
Code:Računalo: Tip računala ACPI Uniprocessor PC Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional Instalirani Service Pack SP2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Ime računala ANDRO Ime korisnika @ndro Logon domena [ TRIAL VERSION ] Datum / vrijeme 2006-08-22 / 19:15 Matična ploča: Procesor AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Naziv matične ploče MSI K8T Neo-FSR (MS-6702) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Chipset na matičnoj ploči VIA VT8383 Apollo K8T800, AMD Hammer Sistemska memorija [ TRIAL VERSION ] Tip BIOS-a AMI (12/04/04) Komunikacijski port Communications Port (COM1) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM10) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM11) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM12) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM13) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM14) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM4) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM5) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM6) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM7) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM8) Komunikacijski port Bluetooth Serial Port (COM9) Komunikacijski port ECP Printer Port (LPT1) Grafika: Grafička kartica RADEON 9550 Secondary (256 MB) Grafička kartica RADEON 9550 (256 MB) 3D akceleratorski čip ATI Radeon 9550 (RV350) Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (1452661537) Multimedija: Zvučna kartica Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
Vistu mogu koristiti mnogi... samo će morati reducirati vizualne efekte... beta je jaaaaako nestabilna... To vas nebi trebalo čuditi, jer znate i sami da su finalne verzije nestabilne, znači beta = 10 puta nestabilnije...Izvorno postao a.k.
Evo zašto oni dijele vistu... Vista ima neki live projekat u sebi... da sva računala sa vistom vide jedni druge preko neta... kako je ovo beta, to još nije u funkciji, ali umjesto da sva računala vide ostala, ovdje ipak MICROSOFTOVA računala vide ostala... Jap... Tko ima Vistu i tko ne onemogući ovu opciju u regeditu, microsoft će imati pristup svim podacima na njegovom HDDu... Još ju želite imati instaliranu?
Vista ne traži DirectX 10 grafičke kartice, zato jer directx 10 još nije izašao... Vista je u zato sada još koliko toliko stabilna, ali guta previše memorije...
Kod mene je nakon instalacije samo operativni sustav gutao 1100 MB ( radi usporedbe, Windows XP frioško instaliran guta 120 MB - 140 MB ) Dakle svi koji imaju manje od 1,5GB Rama sa Beta verzijom će im page file na HDDu stalno raditi i Vista će nonstop nešta zapisivati po HDDu i time ga i bespotrebno grijati...
Eto toliko od ja...
e ljudi šta treba napisati na Company/Organization Name?????????..........unaprijed hvala![]()
![]()
![]()
ništa jer nije potrebno.
Izvorno postao Krompirko
A o truste computingu iliti "računalsvu baziranom na povjerenju" ju kojem se nevjeruje krajnjem koisniku dakle nama da ne govorimo.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
e da i šta da stavim na zadnjem (If my Profile Center contact preferences permit Microsoft to contact me, I am interested in receiving information on Microsoft India updates/promotions. * )???????....................UNAPRIJED HVALA![]()
![]()
![]()
Bookmarks