I ja sam ispunio. Bilo bi super da dođe, je da ne vjerujem da će doći.![]()
evo i ja se ispunio pa ce mo vidjet mozda posanju nekoliko verzija i za nas![]()
http://www.dnif.de
I ja sam ispunio. Bilo bi super da dođe, je da ne vjerujem da će doći.![]()
Ne znam jesi probao prvu alpha verziju Viste odnosno tad se zvalo Longhorn. E to je bilo nestabilno. Ova beta je u usporedbi s tim finalni proizvodIzvorno postao Krompirko
Inače sam pratio izlaske alphe i bete novih windowsa i onda nakon druge bete viste odustao jel nema smisla![]()
Nikakvih velikih razlika nije bilo, a svaka je trajala samo 30 dana. Dok ne izađe finalni proizvod ja je više neću instalirati
ispunjeno , ni ja ne vjerujem da će doći![]()
ja sam isto sad ovo naručio pa ćemo vidit a i SP2 sam još davno naručioIzvorno postao cyberphere
I, jel' iko dobio Vistu odavde? U utorak ce dvije sedmice od otvaranja teme, pa da vidimo imal' sta od toga...![]()
Inace, vise ne radi link.
|Think again.|
Izvorno postao FLASHY
Ja još nisam dobio, pa nevjerujem ni da su drugi...
Nema veze za link![]()
Možda dođe neki novi, za beta 3 verziju..
Meni nije stiglo, a kakve sam sreće ili neće ni doć ili nisam dobro ispunioIzvorno postao a.k.
![]()
I ja sam ispunio isti dan kad je Zero objavio al ništa još:bunny:.
pridružujem se ovom odgovoru, i ja sam ispunio kad je Zero objavio....Izvorno postao ledeni
a da mi njega malo
![]()
Joooj nemoj sve shvatit krivo.Aj Zero
![]()
Slažem se...zerobravo jesi vidio di je otišao taj majstor zero, zaribo je cijelu stvar...sram ga bilo, tako navoditi linkove i varati ljude...let's get himIzvorno postao zerobravo
![]()
![]()
![]()
ma ne shvaćam ja ništa krivo, zezam se maloIzvorno postao ledeni
ne, nisam ni ja još ništa dobio, i ono, sumnjam da će i stići nešto.... no nikad se ne zna, ipak je to microsoft[kill bill]
Ajde ljudi strpite se malo, kako su Ameri pametni to će prvo otići u Indiju, a dok ovi tamo skuže da to nije za njih pa vrate natrag Amerima i dok ovi odgonetnu kud to treba ići....nadajte se poklonu za Božić, možda za sv. Nikolu ako se požure![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dok kliknem na link ode mi na ovu str. http://www.microsoft.com/library/err...ista/quiz.aspx
ja poslao nema ništa od cd-a... još...
Seriously?
ni kod meneIzvorno postao Compov
![]()
iPhone 5s 16 GB
ja sam isto bila ispunila kad je zero postao temu i nisam dobila :'(
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Sve vas Bill zezno![]()
Salim se, a vjerujem da ce i Vista ima milijun propusta kao i XP ipak je to Microsoft.
P.S. Bill debil
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
jel to uopce nekome stiglo ????
Pa što ne misliš da bi rekli već?
Nije meni još, a onda ne vjreujem ni drugima...
hmm
rc1 izdanje 2,5 gb na netu to bi trebalo biti zadnje izdanje pred finale...
ako tko ima zelju za linkom javite
Izvorno postao Aureus
Lako za linkove... imam ih i ja... Ali tko će skidati 2.5GB??? I to još podjeljeni u partove...
Pa jel stihlo to nekome????
Bookmarks