Izvorno postao Smrt
Ima, to je od kvarka... Koliko ja znam...
Izvorno postao Smrt
Ima, to je od kvarka... Koliko ja znam...
sry na offu....ali...
samo da pitam, kakav je to ups unutar kucista? Di to ima za kupiti? I ima li ko link na to da vidim kako to izgleda?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Izvorno postao VandaL
Nema problema za off, ali ja sam taj UPS dobio sa kompjuterom.
ma heba te baterija nova košta 10kn
nije uopće stvar u tome koliko košta, nego namještanju svih postavki i gnjavaži kad ode...Izvorno postao LORRY
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma nemojmo stvarno pretjerivati...pa toj bateriji treba nekoliko godina da ode kvragu.Izvorno postao whiteboy
Ja nemam UPS na stolnom, sasvim ga gasim na prekidaču na Surge protectoru (dakle na produžnom) i baterija nije otišla u 6 godina niti jednom.
LOL, vidiš, a ja sam kupio ploču na kojoj je već otišla. Dok sam došao do doma sve je postavke zaboravila, pa sam imao yebade, o čemu ste mogli i ovdje čitati na forumu...Izvorno postao observer
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks