Ne, to je nešto drugo, kad ti je komp u stand-by-u pa takneš tipku ili pomakneš miša da se resuma...Izvorno postao a.k.
Na žalost, čini mi se da tvoja matična nema tu mogućnost...
Ne, to je nešto drugo, kad ti je komp u stand-by-u pa takneš tipku ili pomakneš miša da se resuma...Izvorno postao a.k.
Na žalost, čini mi se da tvoja matična nema tu mogućnost...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@A.K
Cuj, jesi ti s tim mishem dobil nastavak za USB?, a trebal bi, probaj ga onda spojit na USB, pa u onom prije kaj sam ti dal staviti power save opciju.
Ak nemas taj nastavak, probja opet onda na onom mjestu u hardware devices, projnajti misha pa mozda kod njega ima opcija da se ugasi, odnosno power menagment.
Enivej, ta fima nema nit stranice sluzbene, odnosno ja ih nisam uspel pronajti, tak da je mish skroz neki ljevi, drugi put kupi normalnog misha, tipa logitec, il genius, za te pare, pa da nemas beda ovakvih zbog toga![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
nema power management za PS2
ovo kaj Smrt veli bi moglo raditi
adapter košta oko 30 kn, sam ne znam di ga ima...
ili da čopiš usb miš?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao Smrt
Nisam dobio taj nastavak...
Treba mi neki na USB, ili onaj nastavak.
Pogledat ću za to.
ma menoj se zajebavati kaj je tako teško iskopčati komp iz struje
Onda se troši baterija na matičnoj (ona koja pamti postavke biosa, datum i vrijeme i slično...).Izvorno postao LORRY
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma neće joj ništa biti, nemojte pretjerivati.Izvorno postao whiteboy
Ne može. Ima UPS sa akumulatorom koji će mu držati napon unutar kučišta.Izvorno postao LORRY
Potrošit će se sigurno, daleko prije nego je normalno, a onda će bit beda kad se recimo win neće htjet dignut jer CMOS nije zapamtio postavke bootanja i slično jer je baterija krepala, pa će bit 'pomagajete ljudi'...Izvorno postao observer
Jedino što će UPS držati napon, pa će to pomoći da se bat ne isprazni.
Najbolje je kupiti miša koji ne svjetli.![]()
Bookmarks