Kakav to mish imas? vidis kolko problema zbog njega?
Daj marku i tip misha.
Cudim se kaj nie na USBu, onda je na PS2, il kak se to vec zvalo, zaboravih vec![]()
Kakav to mish imas? vidis kolko problema zbog njega?
Daj marku i tip misha.
Cudim se kaj nie na USBu, onda je na PS2, il kak se to vec zvalo, zaboravih vec![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Izvorno postao Smrt
Marka je SmartBox, a tip neznam... Nije na USB-u jer sam kupova za laptop ga, pa da mi ne zauzima previše portova.
Aj ja sad idem, spavati(uz svijetlo miša) pa se čujemo sutra, ako netko zna naćin neka kaže.
Pazi da ti se mish ne zavuče u UPS pa napravi kratki spoj.Izvorno postao a.k.
Pa će ujutro biti jedan veliki ups!![]()
![]()
Izvorno postao observer
Nemože kad je UPS u kučištu.![]()
Ma zayebi sve to iz windowsa, fino u BIOS kako sam ti reko i tamo isključi struju do periferije. I mir bez komplikacija.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
Meni nije jasno kako to, može detaljnije?
ovisi od BIOS-a do BIOS-a, no trebala bi bit opcija pod Advanced Properties ili Power Managment, uglavom idi redom i traži, a i bila ti je tema već o tome.
uglavnom:Kako razumeti i pravilno podesiti BIOS, a pri tom ostati živ i prepričavati unucima
![]()
Bookmarks