jednostavno ti je takva matična....Izvorno postao a.k.
Pa jel ti znaš uopće što je BIOS???Izvorno postao a.k.
Mislim kakav control panel, to ti se ne radi iz windowsa.
Ovako, ugasi komp, ili ga restartiraj, pa onda kada se bude restartao, odmah po paljenju stiskaj tipku DEL (delete).
To moraš učiniti odmah kako stisneš gumb za paljenje kompa, da ne bi propustio to kratko vrijeme u kojem se može ući u BIOS.
E onda će ti se pojaviti (obično) plavi ekran sa razno-raznim opcijama. To se zove BIOS i tu se svaša može podestiti.
Onda traži malo dok ne dođeš do power managment ili takvo što, traži malo za tu opciju da se isključi struja do periferije, ja ti ne znam točno reći gdje to u tvom BIOSU jer to ovisi od matične do matične.
Ajde napiši ovdje koja ti je točno matična, pa ćemo ti detaljnije pomoći.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jednostavno ti je takva matična....Izvorno postao a.k.
Seriously?
uzmi crni marker i pofarbaj sve kaj je od prozirne plastike. Kod mene isto dongle svijetli ko ksenonka na autu (ne kužim bit toga, čemu ledica na BT-u?)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao whiteboy
Matična je: MSI K8T Neo-FSR (MS-6702)
Probat ću sad to napravit u BIOSima
Ledica je za indikaciju rada.Izvorno postao V3rt!g(o)
Misliš BIOS-uIzvorno postao a.k.
![]()
Pogledao sam malo uputstva te ploče i nisam našao, tak da postoji mogućnost da tvoja ploča nema tu opciju...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, isključuje se tako, a svijetli ti zato jer imaš gigabyte matičnu kod koje periferija dobiva napon i kad je komp ugašen....
Meni svijetle miš, bluetooth i gamepad ali mi ne smeta....![]()
![]()
Ne, to je nešto drugo, kad ti je komp u stand-by-u pa takneš tipku ili pomakneš miša da se resuma...Izvorno postao a.k.
Na žalost, čini mi se da tvoja matična nema tu mogućnost...
@A.K
Cuj, jesi ti s tim mishem dobil nastavak za USB?, a trebal bi, probaj ga onda spojit na USB, pa u onom prije kaj sam ti dal staviti power save opciju.
Ak nemas taj nastavak, probja opet onda na onom mjestu u hardware devices, projnajti misha pa mozda kod njega ima opcija da se ugasi, odnosno power menagment.
Enivej, ta fima nema nit stranice sluzbene, odnosno ja ih nisam uspel pronajti, tak da je mish skroz neki ljevi, drugi put kupi normalnog misha, tipa logitec, il genius, za te pare, pa da nemas beda ovakvih zbog toga![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
nema power management za PS2
ovo kaj Smrt veli bi moglo raditi
adapter košta oko 30 kn, sam ne znam di ga ima...
ili da čopiš usb miš?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao Smrt
Nisam dobio taj nastavak...
Treba mi neki na USB, ili onaj nastavak.
Pogledat ću za to.
ma menoj se zajebavati kaj je tako teško iskopčati komp iz struje
Onda se troši baterija na matičnoj (ona koja pamti postavke biosa, datum i vrijeme i slično...).Izvorno postao LORRY
Ma neće joj ništa biti, nemojte pretjerivati.Izvorno postao whiteboy
Ne može. Ima UPS sa akumulatorom koji će mu držati napon unutar kučišta.Izvorno postao LORRY
Potrošit će se sigurno, daleko prije nego je normalno, a onda će bit beda kad se recimo win neće htjet dignut jer CMOS nije zapamtio postavke bootanja i slično jer je baterija krepala, pa će bit 'pomagajete ljudi'...Izvorno postao observer
Jedino što će UPS držati napon, pa će to pomoći da se bat ne isprazni.
Najbolje je kupiti miša koji ne svjetli.![]()
Izvorno postao whiteboy
Da, one stare sa kuglicom![]()
Ma nema veze, izgleda da nemože...
Damn a kaj fali Logitechovim mishevima? koji BTW ne svjetle po mraku i nemaju kuglice??Izvorno postao a.k.
TI ono kupish misha koji ti je vizualno super jer svjetli ko reflektor, a ne gledas funkcionalsnot misha, ergonomiju te ostale kvalitetne stvari koje trebaju mishu
A ovaj tvoj, cak ni nema site proizvodjaca, tak da ono, preporuka kupi logitech misha, em kaj je milion put bolji, em kaj ne svjetli po noci![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Izvorno postao Smrt
Ima, to je od kvarka... Koliko ja znam...
sry na offu....ali...
samo da pitam, kakav je to ups unutar kucista? Di to ima za kupiti? I ima li ko link na to da vidim kako to izgleda?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Izvorno postao VandaL
Nema problema za off, ali ja sam taj UPS dobio sa kompjuterom.
ma heba te baterija nova košta 10kn
nije uopće stvar u tome koliko košta, nego namještanju svih postavki i gnjavaži kad ode...Izvorno postao LORRY
Ma nemojmo stvarno pretjerivati...pa toj bateriji treba nekoliko godina da ode kvragu.Izvorno postao whiteboy
Ja nemam UPS na stolnom, sasvim ga gasim na prekidaču na Surge protectoru (dakle na produžnom) i baterija nije otišla u 6 godina niti jednom.
LOL, vidiš, a ja sam kupio ploču na kojoj je već otišla. Dok sam došao do doma sve je postavke zaboravila, pa sam imao yebade, o čemu ste mogli i ovdje čitati na forumu...Izvorno postao observer
![]()
Bookmarks