gledam na t-mobile.de, jel moguce da je vario 2,odnosno tytn, 409 € samo uređaj?
gledam na t-mobile.de, jel moguce da je vario 2,odnosno tytn, 409 € samo uređaj?
U najmanjoj tarifi TyTN (Vario II) kosta 479 € pa na manje.Izvorno postao Symbian
Samo uredaj nije u prodaji ili barem nema informacije na njihovim stranicama.
Kod nas je samo uredaj (Vario) 3200 kn sto je debelo jeftinije nego u oklopu Qtek-a ili HTC-a, a i ja sam ga tako kupio.
Meni ne smeta T logo na prvoj stranici, a bogme ne bude mi ni smetao na TyTN-u kad dode, naravno ovisno o cijenu u HT-u.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ni meni ne smeta T logo ali mi je uzasno ruzan rub oko tipkovnice koji je tamno crvene boje.... zato sam kupio Tytana![]()
PREDATOR
Osim crvenog ruba i toga sto ga imas koji mjesec prije mene u cemu je jos razlog platiti ga koju tisucu kuna vise...........Izvorno postao predator
![]()
Bez ljutnje, jer to je samo moje skromno misljenje.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ma nema ljutnje, dugo sam razmišljao da uzmem vario2 u t-mobileu ali nikako nisam mogao provariti taj rub oko tipkovnice, meni to uzasno izgleda a osim funkcije bitna mi je i estetika. Ako ti to ne smeta uzmi ga u t-mobileu kada dode i uštedit češ koju tisuću kunaIzvorno postao kokibj
.
PREDATOR
Bookmarks