u ova zadnja dva čisto sumnjam,mislim da ti na to nemože nitko sa sigurnošču odgovorit.al kad si več zagrizo pomeni ovo je uređaj koji bi najradije vidio u svome džepu
u ova zadnja dva čisto sumnjam,mislim da ti na to nemože nitko sa sigurnošču odgovorit.al kad si več zagrizo pomeni ovo je uređaj koji bi najradije vidio u svome džepu
Izvorno postao sodom
Je, dobar je, al nedostatak EDGEa i UMTSa je veliki minus.
A bilo bi vrijeme da VIP uveze miše XDA uređaje.
Testis unnus, testis nullus!
Stealth je relativno nov i koliko znam izdan je samo u Dalekoistocnim zemljama.Izvorno postao sodom
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Po meni ne baš. Zašto?Izvorno postao sodom
Evo: klizni, slabiji proc, edge, umts, masa i veličina
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
da,ovo je za daleki nam istok,kao i sve što valja no nada umire posljednja zar ne
@symbian umts i edge osobno ne koristim, kažeš da je procesor spor,zašto? jel postoji jači automatski se svrstava kao loše,što se mene tiče može zavrtit divx bez reenkodiranja(samo za usporedbu sa n symbianima) i zbilja mi nije potrebno ništa jače...razlog je jesno ova tipkovnica koja je zlata vrijedna ako koristiš wm a vo ti je primarni telefon.
Vecina PDA ne moze pustati divx bez reenkodiranja. Tek oni najjaci ili oni sa posebnom grafikom (Dell x50v).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
zato sam isprobo nekoliko filmova,avi na compactu veličina 715mb i problema nema,kako ni sa zvukom tako niti sa trzanjima slike,procesor nije diran nikakvim toolom jedino ima problema sa wmv fajlovima.
Jel mi mozes, poslati neki info o filmicu, htio bi to i kod sebe probati, jer meni ne stima. Doduse, isprobao sam sa wmv-om...
www.gadgethive.com
player: tcpmp v 0.71
film ide glatko zvukom i slikom,nemogu se primjetit ni najmanja trzanja,..imam negdje stotinjak divixa, svaki koji sam ubacio normalno vrti bez ikakvih problema,jedino kažem ima problema sa wmv-om
Bookmarks