I konačno cijena........6200,00![]()
I konačno cijena........6200,00![]()
yep, pa javio sam ju jos u onom drugom threadu gdje sam najavio 5k kn... mea culpa jer sam zaboravio lijepu nasu i crkvenu cetvrtinu (aka kvaka 22)
kao sto rekoh u svrhu iskupljenja nudim popust, mozete me PMati
..i jos jedan tip - za mjesec dana cijena ce ici ispod 6k..
recenzija:
www.bug.hr/bolex
Jel ima isti konektor kao i Mteor? Onaj USB-sort-of.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
"miniUSB konektor za sinkronizaciju i punjenje baterije"
da al je kvaka da konektor ima jednu stranu ravnu; posljedica je da se moze ustekati SVAKI mini USB _u_ HTC, ali se njegove slusalice ne mogu ubosti u druge miniUSB-ove, dok i dalje dolazi sa klasicnim miniUSB kablom i punjacem koji se mogu stekati gdjegod (npr. blackberry)
btw kamere je samo mpeg4 sa defaultnim softom
Evo i malo slika
![]()
Zadnji uredio jsp_m : 14-09-2006 u 00:02
Logicno, jer obican miniUSB nema kontakte za audio...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da li će se ovaj mobitel naći u ponudi vipa?
[QUOTE=jsp_m]yep, pa javio sam ju jos u onom drugom threadu gdje sam najavio 5k kn... mea culpa jer sam zaboravio lijepu nasu i crkvenu cetvrtinu (aka kvaka 22)
kao sto rekoh u svrhu iskupljenja nudim popust, mozete me PMati
..i jos jedan tip - za mjesec dana cijena ce ici ispod 6k..
Kao zutokljunca zanima me dakle po kojoj cijeni mogu nabaviti tytn, tj. isplatili se cekati jos mjesec dana...
Posto za 2 tjedna kupujem tytn, zanima me dali postoji mogucnost da se kupe jos jedne dodatne slusalice negdje tak da mogu napravit audio cable da spojim tytn sa auto kazetofonom. Koristio bi tytn kao mp3 player u autu![]()
dakle nije se isplatilo cekati jer od danas vrijede nove nize cijene za HTC i Qteke, za sve osim TyTN-a kojem cijena nece padati do daljenjega (svaka posiljka plane prije cim se rasporede po ducanima)Izvorno postao simon
dakle tko ceka... samo ce se nacekati![]()
Evo, da se malo pohvalim, kupio sam Titana, stvarcica je prava zvijer. Sve štima , imam samo jedan problem, a to je povezivanje sa GPS bluetoot reciverom, radim onako kako pise u uputama od htc-a ali na kraju mi ne da da kreiram com 6. Ako netko zna u čemu je kvaka neka objasni.
PREDATOR
Ja kreiram na COM9 i sve uredno radi..
Probat ću onda i ja na COM9 pa ću vidjeti da li radi.
PREDATOR
Izvorno postao Shamanix
Uspio sam povezati GPS sa mobom preko COM9 i sada sve radi. Thanks Shamanix. Imam još par pitanja:
1. da li je moguće staviti drugo zvono za dolaznu poruku osim onih predefiniranih?
2. da li slika pozivatelja moze biti veća, da li postoji neki program za to?
PREDATOR
Bookmarks