Još jedno pitanje, da li se moze massage delivery notification postaviti da je stalno uključen, a ne da ga treba uključivati za svaku poruku posebno?
Stvarno nema tipku za Video call - papci su je ukinuli !![]()
T-mobile.de slika Vario II
http://www.t-mobile.de/T-D1/img/disp...5,88796,00.jpg
HTC slika TyTN
http://htc.com.hr/assets/images/Mobi...odi/03tytn.jpg
Evo i zajednicka usporedba:
http://rapidshare.com/files/5579976/Vario_II___TyTN.JPG
1. Kad instaliras Phone Alarm omoguceno je sve zvukove koji su u "windows-sounds" dodijeliti cemu god ti volja (SMS, MMS, ALARM, CALL,....)
DOPUNA - NAKON INSTALACIJE VARIJANTE SA "RAPIDSHARE" SKINITE ZADNJU VARIJANTU I NAPRAVITE UPDATE:
http://www.pocketmax.net/_d/pal_setup.exe
2. Inesoft Address Book v1.66 (2003SE & WM5)
Download: http://rapidshare.com/files/5572173/sym-0914.rar
Zadnji uredio kokibj : 01-12-2006 u 15:07
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Još jedno pitanje, da li se moze massage delivery notification postaviti da je stalno uključen, a ne da ga treba uključivati za svaku poruku posebno?
PREDATOR
Uđi u poruke->Menu->Tools->Options->Accounts->klikni na "Text Messages"->opcija "Request delivery notifications"Izvorno postao predator
Thanks, uradeno i sve štimaIzvorno postao observer
![]()
PREDATOR
Da li se Tytn automatski spaja na HSDPA ili treba nešto podesiti? Ne vidim nikakvu oznaku. I kako naj jednostavnije provjeriti brzinu prijenosa podataka?Izvorno postao T-Maca
PREDATOR
HSDPA jos nije aktivna u HR, tek testiraju uslugu tak da se mozes spojit jedino negdje u blizini t-coma i to samo kad ju testiraju i spaja se automatski, isto kao i sto se spaja na umts gdje je dostupan, kad nije dostupan, automatski se spaja na gprs..
Brzinu prijenosa podatak najlakse mozes provjerit na carnetovom bandwidth testu, u googleu samo napisi "Carnet Bandwidth test" i tamo istestiras..
Ja sam testirao i max koliko sam dobio je nekih cca. 450 kbps u UMTS mrezi
Kako nije aktivna kad VIP nudi još od WinDaysa (u 4. mjesecu)Izvorno postao Shamanix
Ja znam za T-mobile da jos uvijek testiraju uslugu, tak da nije jos dostupna za komercijalnu upotrebau..
Na VIP-u nisam znao kakva je situacija..
T-mobile je pokrenuo komercijalnu uslugu prije par dana, a Vip ju ima jos od proljeca.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kako mi onda nikad nehvata HSDPA vec samo UMTS ??![]()
Tako je.Izvorno postao rospaya
Osobno koristim već neko vrijeme HSDPA uslugu na Vip-u, a što se tiče te usluge na T-Mobile pogledajte ovaj post
Ma vidio sam taj post, samo me zbunjuje sto pise U gore u taskbaru, zar se to nebi terbalo promijenit kad se spojis na HSDPA ?
Do sada sam primjetio da se mijenja sa G ( GPRS ) na U ( UMTS ), a H bi trebao biti HSDPA.. !?![]()
Ne, ne znam zašto ali oni to svrstavaju pod jedno.Izvorno postao Shamanix
Edge i gprs zajedno, a UMTS i HSDPA zajedno.
Ne pise ni E za edge
Bez brige.
Prati malo brzinu na today panelu od SPB gprs monitora. Ili je izmjeti na 2wire.com.
S tim da je brzina u pravilu oko 500 do 700 kbps. Rijetko prijedje 1 mbps......
meni na excaliburu razlikuje E i G.. mozda kada ima 3G onda ne smatra da je to vazno:bunny:
Evo, upravo sam itmjerio brzinu preko 2wire.com, 596,50 kbps, tnači da je na HSDPA iako gore na pop up-u stoji oznaka U.
PREDATOR
Pise U jer je to jos uvijek UMTS mreza. HSDPA je nadogradnja i ocito su napravili softver na mobu da na indidkatoru to nije posebno naznaceno.
Ona ikonica za E nije ugradena u OS, nego ju je HTC dodao, tako da je ta cijala stvar sa ikonicama nepouzdana i mutna.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja sam isto mjerio jucer u Vukovaru.. Pisalo je gore G ,a test je pokazao 740 kbps
A evo sada sam kod kuce, prikazano je U i izmjerio mi je 1.31 mbps..
Da li postoji mogučnost za hrvatska slova na Tytn-u npr. č,ć,š ? Imam slovoED riječnik i nemogu upisati direktno riječ sa č,ć i š nego unesem riječ sa c i s i onda moram vrtiti riječi dok ne dodem do č, ć i š u riječniku.
PREDATOR
Moguce, ali samo na softwareskoj tipkovnici... Instaliraj Resco Keyboard PRO![]()
Ok, thanks, mislim da ga imam ali ga nisam instalirao.
PREDATOR
dakle, odlučio sam kupiti TyTN-a pa sam malo pretraživao po netu kakve su cijene. ispada da u austriji košta 630 eura maximalno pa me zanima zna li itko gdje ima u grazu za kupiti da ne moram ići do beča jer ja nisam našao. pa ako netko zna, molio bih da me prosvijetli...
Imam problem jedan.. Ponekad mi se desava kad se spojim na net preko W`n`W-a i zavrsim sa surfanjem, pokusam se disconnectat i disconnectam se ali se automatski spaja nazad.. To mi se desilo par puta do sad, vecinom ne.. Jedino sto pomaze je soft reset..
Dali netko ima ideju u cemu je fora ? Sve programe sam ugasio i nista netrazi konekciju, tak da mi je sumnjivo...
Mozda bugovi u ROM-u ?
Koji browser koristis?
Meni se to dogadja iskljucivo kad ugasim windows live. onda on ko lud ponovo se pokusava spojit. Sa IE nema problema.
a kao sto si sam rekao, garnat je neki bug u rom-u odnosno OS-u. To je vec folklor za Winse
Bookmarks