Da, spominjao sam to, jer ce ga Vodafone izdati.Izvorno postao Mikeyy
Učinilo mi se da je netko spominjao pojavljivanje uređaja u VIPu.Izvorno postao sodom
Da, spominjao sam to, jer ce ga Vodafone izdati.Izvorno postao Mikeyy
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
vip ne uvozi vodafone-ove VPA
spominjao sam zelju da se htc i qtek pojave, ali zasad nista sluzbeno
Znači ipak izlazi u VIP ponudi, samo što će imati sve iritantne vodafon značajke poput napasnog "spoji me na net" gumba u svakom meniju, blokiranje mp3 melodija itd.?Izvorno postao rospaya
Usput, ako bude tako jel već postoje neka riješenja za WM5 koja brišu to?
EDIT: Sorry, postano prije nego sam vidio zadnji odgovor.
da i to homemade - mozes mu otklucati CID i staviti na njega koji god zelis HTC hermes ROM; dakle i TyTN-ov.. no o tome bi bilo smisla pricati da dolaze VPA; ali nece, pa se nadajte subvencioniranim HTC-imaIzvorno postao Mikeyy
Nisam upucen u to, a zanima me mob. Na čeg misliš pod time?Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
misli da češ ga moč uzet brendiranog od strane t coma pod pojmom mda "nešto"
Džabe kad sam na VIPu i na poslovnoj tarifiti tako da nema micanja.
možeš uzet samo uređaj ,nemoraš se obvezivat za ništa,samo ga unlockaš i koristiš.
ma nee.. mislim na to da bi se HTC-i NEBRENDIRANI uskoro mogli naci u VIP-u, ali ne zelim o tome prerano..
a, to bi bilo odlično.
Jel dolazi memorijska kartica u paketu s njim?
ne, ali evo ja sam u mikronisu uzeo 512MB za 90 kuna, tako da fakat nije steta.. (treba naruciti ranije jer planu cim stignu)
Ispričavam se na offtopicu ali zar je Hrvatskoj, VIP-u, T-mobile-u, Tele-u2 ili Tomatou problem nabaviti ovaj uređaj: http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
Mislim da je to ono što svi želimo.... ima li ikakve svemirske šanse da to ikada dođe do nas na bilo koji način??!??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
u ova zadnja dva čisto sumnjam,mislim da ti na to nemože nitko sa sigurnošču odgovorit.al kad si več zagrizo pomeni ovo je uređaj koji bi najradije vidio u svome džepu
Izvorno postao sodom
Je, dobar je, al nedostatak EDGEa i UMTSa je veliki minus.
A bilo bi vrijeme da VIP uveze miše XDA uređaje.
Testis unnus, testis nullus!
Stealth je relativno nov i koliko znam izdan je samo u Dalekoistocnim zemljama.Izvorno postao sodom
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Po meni ne baš. Zašto?Izvorno postao sodom
Evo: klizni, slabiji proc, edge, umts, masa i veličina
da,ovo je za daleki nam istok,kao i sve što valja no nada umire posljednja zar ne
@symbian umts i edge osobno ne koristim, kažeš da je procesor spor,zašto? jel postoji jači automatski se svrstava kao loše,što se mene tiče može zavrtit divx bez reenkodiranja(samo za usporedbu sa n symbianima) i zbilja mi nije potrebno ništa jače...razlog je jesno ova tipkovnica koja je zlata vrijedna ako koristiš wm a vo ti je primarni telefon.
Vecina PDA ne moze pustati divx bez reenkodiranja. Tek oni najjaci ili oni sa posebnom grafikom (Dell x50v).
www.gadgethive.com
zato sam isprobo nekoliko filmova,avi na compactu veličina 715mb i problema nema,kako ni sa zvukom tako niti sa trzanjima slike,procesor nije diran nikakvim toolom jedino ima problema sa wmv fajlovima.
Jel mi mozes, poslati neki info o filmicu, htio bi to i kod sebe probati, jer meni ne stima. Doduse, isprobao sam sa wmv-om...
www.gadgethive.com
player: tcpmp v 0.71
film ide glatko zvukom i slikom,nemogu se primjetit ni najmanja trzanja,..imam negdje stotinjak divixa, svaki koji sam ubacio normalno vrti bez ikakvih problema,jedino kažem ima problema sa wmv-om
koliki je video bitrate??
Bookmarks