Uzmi onda MDA Vario II, testiraj ga jedno vrijeme da vidis jel radi sve kak treba, a onda ga otkljucaj i fleshaj HTCov ROM.. heh..
je li itko probao instalirati sa ppcwareza ovaj update za TyTN-a http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=21379 ? ako je, molio bih dojmove da znam isplati li mi se uopće to instalirati
Imam ja instaliran taj ROM na svom uredjaju i radi dobro, stavi pa isprobaj, ja nisam imao problema za sad..
Problem! naime, od jutros mi uopće ne dolaze poruke koje mi ljudi pošalju. zna li netko u čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?
Hm kakve poruke? SMS ili email?
sms poruke
Najbolje ti je napraviti hard reset uređaja
evo napravio sam i hard reset ali nula bodova, još uvijek ne dobivam poruke
Jesi updejtao na onaj ROM koji je na linku ? Koji ROM imas ?
nisam, odustao sam - imam originalni ROM koji je bio na TyTN-u kad sam ga nabavio
Probaj stavit najnoviji sluzbeni ROM gore
probat ću pa javim
EDIT: evo upravo sam se čuo sa VIP-om i izgleda da je kod njih problemmajku im njihovu, a ja se cijelo poslijepodne zafrkavam sa jadnim TyTN-om koji na kraju ništa nije skrivio. ipak, zahvaljujem na pomoći. Shamanix, instalirao sam onaj ROM i mogu ti reći da mi se baš sviđa, hvala
![]()
Zadnji uredio Prophet1986 : 09-05-2007 u 20:44
nisu neki veliki ali živciraju: tipke se smrznu pa se ne mogu odmah javiti, bluetooth se sam od sebe gasi pre sporo reagira na zadane komande u usporedbi sa variom 1 koji je nešto sporije vrtio aplikacije ali je azto promtno reagirao na sve naredbe.
pitanje glasi da li je to do soft ili je stroj u k....?
i ako je netko instalirao neki novi soft, koji i kak je zadovoljan?
hvala unaprijed
Laguna, to ti je do softwarea, noviji ROMovi puno bolje rade od starih..
Ja bi prvo probao Hard-reset, ako to neradi onda bi fleshao noviji ROM gore..
ma takav je od prvog dana
malo me mući gubitak garancije ali s druge strane daleko je godina dana do prestanka garancije
Daj mi molim te par naputaka u vezi instalacije šta mi sve treba itd i postupak ako može ( otključavanja itd)
hvala
Pa ovako.. Imas vise nacina na koji mozes upgrejdat:
- Otkljucavanjem CID-a uredjaju prilikom cega odma gubis garanciju
- Fleshanjem HARD-SPL-a odnosno "custom bootloader-a" prilikom cega ne moras nista otkljucavat da bi mogao fleshat uredjaj, a uz to HARD-SPL stiti uredjaj od bad NAND blokova i stiti od brickanja uredjaja prilikom neispravnog fleshanja..
E sad.. ajd mi prvo reci jel zelis WM5 upgrejdat ili WM6 ?
WM5 je sluzbeni HTCov upgrade i radi super stabilno, dok WM6 nije izasao sluzbeni upgrade i ima hrpa bugova i dosta je nestabilno i non stop izlaze nove verzije tak da bi morao upgradeat dosta cesto.
Ako mislis upgradeat na stabilni WM5 ROM onda je najbolji ROM - 2.11.255.1
E sad.. Ako ides boljom 2. metodom, da ne izgubis garanciju.. u koliko mislis vratit original t-mobile ROM nazad zbog garancije, imat ces problema sa downgradeom Radio ROM-a, dok ces sve ostalo bez problema vratit na staro zbog garancije. Sad je pitanje oce ovi u T-Mobile skontat da imas novi Radio ROM gore i dal ce ti priznat onda garanciju..
Sve ostalo sto ti treba za otkljucavanje i upgrade, mozes naci na xda-developers.com
pa mislim da c+bi išao na 5.0 ali daj mi molim te nekakve linkove jel nisam našao ništa konkretno na tom sajtu velika šuma svega ali kad neznam gdje bi tražio i ako mođže malo detaljniji postupak
hvala
našao sam nekakav ROM RUU_Hermes_QTEK_WWE_2.11.255.1_102_6275_1.38.00.10 _108_Ship
mislim da je to taj ali mi objasni što još trebam napraviti jel je tamo cijela šuma toga
hvala
Ovo je super sto su uveli u Vipu Tytn, mogu ga dobiti uz ugovor za 2.900!!! Ludilo brale
molio bih savjet šta da napravim, imam gore navedeni telefon i bluetooth gps sirfIII i nečeju mi se konektirat oni se nađu međusobno i upare ali ne ostanu konektirani
S710 nema veze sa TyTN-om... Provjeri COM portove.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
eto opet problem sa TyTN-om... ne radi mi vibracija iako je u svim postavkama uključena, probao sam sa soft resetom ali bez pomaka. please help me...
Što si zadnje radio na uređaju.
Pretpostavljam da je softverska greška...možda nekompatibilnost dvije aplikacije ili slično.
Što sve imaš od aplikacija...meni se primjerice znalo desiti da sam recimo u jednoj od aplikacija za profile slučajno ugasio vibro dok je u ostalima ostala uključena pa sam itko sve prekapao da vidim di sam ju ugasio.
evo redom: Resco-Photo Viewer Pro, Audio Recorder, Explorer, Flip It!, HTC Home Today Plugin, iLauncher, Conduits Pocket Slides, Ateksoft CoolCamera, Spb Sudoku i GPRS Monitor, Pocket Player i mobile backup. Kao što vidiš nigdje nema potrebe za vibracijom a do danas je sve dobro radilo
Bookmarks