ja bih ti preporucio w810i jer je novi model,ljepsi(subjektivno).w550 iskljuci zato sto je za klasu losiji od ova dva
![]()
ovako kujem novi SE i to je sad sigurno! pa bi me zanimalo sto vi misite. odlucio sam da ce jedan od ova tri biti moj:w550, w800 i w810 i sad bi vas zamolio da mi pomognete u odabiru. i ako je neko upucen zasto je u t-mobile-u w800i skuplji 300 kn od w810i a pise da i jedan i drugi u paketu imaju karticu od 512 mb!?![]()
ja bih ti preporucio w810i jer je novi model,ljepsi(subjektivno).w550 iskljuci zato sto je za klasu losiji od ova dva
![]()
Ako imaš novac za bilo koji onda je očiti izbor W810.
Ne vidim razlog za dvoumljenje.
Evo ti pa si ih usporedi
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1402
ma da nije da bas previse para imam al vjerojatno bi uspio skupit i za w810 ali fakat je skoro nikakva razlika izmedu njega i w800 a on se moze nac povoljnije. razlika je u zracenju i u broju mogucih adresa u imeniku(w810 ima 1000 dok w800 500, a to mi je sasvim dovoljno) i ono kaj mi nije jasno jel je u paket w810 ukljucena i kartiaca il ne jer sam na razlicitim mjestim naso razlicite informacije!!!
Ha čuj, valjda ovisi od distributera do distributera.
Ti si pogledaj gdje ti je najprihvatljivije i gotovo.
...jedina prava vidljiva razlika je što w800 ima joystick a w810 ne, nego klasične nav. tipke...Izvorno postao magarac
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja ti toplo preporučujem da kupiš W810i!W800 i k750 imaju gadan joystick koji se mogu lako potrkati.Ja imam SE K750i vec pola godine i sve šteka,to je neka sreća.
W810i nema onaj gadan joystick kao W800 pa ti preporučujem da kupiš W810i![]()
P.S.Ja ga namjeravam uskoro kupiti kada prodam svojeg K750i
Vidi ne stoji baš to da nije nikakva razlika... W810 je hardverski dosta poboljšan... Redom: Nema joysticka - ima navipad, bolje kućište, bolji display (nešto malo i veći) + još par sitnica koje mi sad baš ne padaju na pamet. Potraži onu temu o W810 pa malo prelistaj, bila je rasprava o tome gdje sam baš i ja napisao nekih stvari po kojima je on bolji. Nije nebo i zemlja spram W800, ali bitne stvari, posebice kvaliteta izrade, su se znatno promijenile u odnosu na K750/W800/D750. Tako da ne bih se baš složio s tobom da je razlika skoro nikakva... Možda ćeš se najbolje uvjeriti u razliku ako isprobaš oba telefona.Izvorno postao magarac
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
da sam ste mi pomogli da ucinim svoju odluku konacnom jer mi se cini da cu kupit w810i makar dao malo vise al da napokon imam "posteni" jer sve do sad sam kupovo sam da ih kupim i brzo su mi dosadili i bili su prilicno losi!!! sto se tice joystica imo sam t630 i stvarno je bio ocajan, strasno da to jos nisu popravili... Puno vam hvala na pomoci, svima!![]()
Izvorno postao sonyck
po cemu je w550 losiji od w800?
mozda nema 2mpixela i memory slot ali mobitel se u mojoj ruci pokazao bolji od w800 i k750...
moj bratic ima w550 i mogu rec da je mob za tih 1800kn predobar...
AKCIJA "ALKOHOLOM PROTIV DROGE"
ja negovorim o cijeni nego o prednostima w800/w810: kamera,memorija,dizajn.Izvorno postao rok
ako to nije klasa vise onda neznam sta je.
ok vidim da se covjek odlucio za kupnju pa ajmo ovu temu zatvoriti![]()
AKCIJA "ALKOHOLOM PROTIV DROGE"
Bookmarks