= Citat = Izvorno postao alex1
ovako. riješio sam problem s Nerom, tako da sam napravio novi Account(administrator) tu sve šljaka.

Aha i još da ne zaboravim več tri puta pokušavam snimiti razne DVD filmove na dvd po 2 dvd filma na 1, koristeči "copy multiple dvd-s to one disc", i triput je završio s burn process fail i tri dvd-a su u košu, sad ču probat na dvd-rw pa da vidimo dal če opet "burn process faild".
ovako, možeš malo pojasnit; ti 2 filma u DVD formatu, koja zauzimaju oko 4.5 GB(AUDIO_TS i VIDEO_TS) želiš preko programa snimit na jedan DVD od 4.5 GB ili na oanaj od 8.5 GB?

= Citat = Izvorno postao Ifrit
da ne otvaram novu temu imam problem s nerom 7 ovako:kada idem spržit film (američka pita4) baca mi iligal disk a taj sam film več jednom spržio s tim nerom...
vakoc, to što je radilo prije, ja ti ne znam kako i zašto, no takve stvari se rješavaju tako da prvo uplaiš AnyDVD, pa ga onda prekopiraš u Neri 7. Zašto i kako je prije radilo, to ne znam. Ovo je sigurno rješenje.
A ako ne ide onda ostavi upaljen any dvd i prebaci ga na hard s dvd shrinkom jer većina original dvd-a je veća od praznih dvd-a pa ćeš ga morati smanjiti da bi ga zapržio.