Dosta se po netu priča kako 'uskoro' dolazi Skype za Symbian platformu, da li netko možda ima konkretnije informacije kad će pravi , punokrvni WLAN Skype doći na Symbiane? (onaj preko GPRSa i 3Ga me ne zanima previše)
Dosta se po netu priča kako 'uskoro' dolazi Skype za Symbian platformu, da li netko možda ima konkretnije informacije kad će pravi , punokrvni WLAN Skype doći na Symbiane? (onaj preko GPRSa i 3Ga me ne zanima previše)
Testis unnus, testis nullus!
Imam i ja pitanje vezano za Skype.
Instalirao sam Skype na N95 i chatanje radi OK, no kako mogu koristiti VOIP telefoniju?
Navodno da Skype out ne radi u Hr. Zna li itko išta više o ovoj problematici?
Hvala!
Imaš Fring. www.fring.com radi preko gprs-a i preko wlana. Podržava Skype, SIP, Gtalk, ICQ, MSN ....
EDIT, da nadopunim:
Skype sam normalno koristio preko GPRS-a i prek WLAN-a,
Skypeout nisam jer nemam credit, a i nije mi neka potreba za skypeout pozivima.
Zadnji uredio Drug Mile : 26-08-2008 u 11:05
Hvala Druže Mile!
Ovaj Fring je ludnica... nisam imao pojma da to postoji.
Da li se komunikacija putem fringa (Msn) plača?
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Placas samo promet... Ja sam isprobao, bez problema se spoji, ali nista nisam razumjeo... Sugovornik je zvucao kao robot...
Mozda je to bilo samo taj put, ali kasnije vise nisam isprobavao.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Probaj instalirati Nimbuzz.
Radi po meni cak bolje od Fringa.... ali kao sto uvijek ima neko ALI...
Trosi cca 20MB na sat, za razliku od Fringa koji trosi 8MB. E sad... Kvaliteta zvuka je bolja kod Nimbuzza, i ako ga koristis preko WiFia, onda nema problema.
Ja sam obadva testirao na Nokiji E65, i koristim ih podjednako, ovisno o situaciji.
Pozdrav
Bookmarks