kako se podešava photo call za lg 5200, naime u imeniku za odabir slike samo javlja da je imenik slika prazan aiko u albumu ima slika. upomoć
kako se podešava photo call za lg 5200, naime u imeniku za odabir slike samo javlja da je imenik slika prazan aiko u albumu ima slika. upomoć
Zadnji uredio Alienware : 24-01-2008 u 22:16
Moraš slikati ljude u malom formatu slike(48x48),jedino te se mogu koristiti za to.
jednom mi je uspjelo podesiti fotic da kad god ga upalim da bude na najvecoj rezoluciji, sad to nemogu nikako vratiti, uvijek na paljenju fotića ima rezoluciju 48*48.
jel netko zna kako se to podesava, u uputstvu nigdje govora o tome,
puno hvala!!!!!!!!!
Nisam imao navedni model, ali u većini slučajeva postavke za fotić možeš naći kada uključiš slikanje na mobitelu...znači uđi u sučelje za fotografiranje i tamo bi to trebao srediti u postavkama...makar mi je malo čudno da na mobu imaš rezoluciju fotografije 48*48...
Bom Chicka WahWah
znam da to ima u postavkama no kad se zgasi fotic i ponovo ukljuci opet ga automatski vrati na najslabijoj rezoluciji, na 48*48
Kad slikas postelaj na rezu koju oces i uslikaj neku sliku i od onda ce ti stalno biti.![]()
Bookmarks