Meni se na Samsung X100 događalo da svaka 2-3 dana mi javlja "Umetnite SIM" iako je SIM unutra, a nekad se znao i zamrznuti. Moze doci do "neslaganja" softwarea moba i kartice.
Dali se to dešava i vama. Pretplatnik sam na Tele2 i već nekoliko puta niti sam mogao koga nazvati niti je mene mogao tko dobiti. Ja sam redovno dobivao odmah nakon poziva obavijest da je poziv završen. Nakon konsultacije sa SZK rekli su mi da ugasim i upalim mobitel i da će sve biti u redu. Ovo mi se već desilo bar 4-5 puta.
Pozdrav od Đuke
Meni se na Samsung X100 događalo da svaka 2-3 dana mi javlja "Umetnite SIM" iako je SIM unutra, a nekad se znao i zamrznuti. Moze doci do "neslaganja" softwarea moba i kartice.
Može biti i do odašiljača - ako kartica radi, a nema signala. Meni se dogodi da na području gdje je Tele2 odašiljač koji još nije pušten u komercijalan rad mobitel vidi Tele2 i pokušava se spojiti, pa ostane "visiti" između VIP-a i Tele2. Rješenje: ručni odabir mreže (VIP)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks