imam wLAN, na starom kompu mi je Gigaset USB adapter 54, i sad si mislim kupiti za novi komp isto neki wlan adapter, a ruter je Gigaset 515..
jel se moguće tako spojiti..
imam wLAN, na starom kompu mi je Gigaset USB adapter 54, i sad si mislim kupiti za novi komp isto neki wlan adapter, a ruter je Gigaset 515..
jel se moguće tako spojiti..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
moj buraz se spaja u sobi preko routera na njega je prikljucen switch preko kojeg se ja spajam
e sad je problem: dok je moj buraz na netu ja se ne mogu spojit i obrnuto. moze li tko napisati sto sve trebam u onim propertiesima napisat da mozemo u isto vrijeme biti (znam da se brzina dijeli na pola)
Ja mislim da treba namjestit ruter da se on spoji na net kad se upali.Izvorno postao madDogg
Znaci, necete se vi konekt preko racunala nego se ruter sam spoji na adsl.
Ako te zanima kako nadi upustvo od rutera i tamo ti sve pise.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Šta će ti switch pored routera? Izbaci switch, spoji oba kompa na router i riješena stvar.Izvorno postao madDogg
točno tako upiši mac adrese mrežnih kartica u kompovima u router i namjesti da kada se komp odmah upali da se spoji na net i to je to
Bookmarks