Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 42 od 42
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Panasonic VS3
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam mislio da forumi služe da i neupućeni dobiju odgovore na svoja pitanja.
    Tko daje pravo i mandat pojedincima poput npr. JBT da popljuje svakog tko zna nešto manje ili možda ima svoje mišljenje.
    Imaj ti prijatelju mobitela koliko želiš. Možda ti pare padaju s neba. Ali ja sam korisnik mteže tele2 isključivo radi cijene. Prešao sam nakon 5 godina na VIP-u i nakon svih obečanja za godinu dana nisu uradili ništa na poboljšanju signala, na razvoju usluga, na uvođenju novih usluga i td... i td...
    Nisam ja balavac imam 50 godina, a da me netko laže na način na koji to radi njihova SZK nismo to zaslužili mi koji smo ovdje potrošači, od kojih oni i žive. Kakvi su to odgovori, znate imamo problema, znate u tijeku je potpisivanje ugovora sa austrijskim, njemačkim i inim operaterima. Nisam ja zadovoljan odgovorima ako nisu konkretni kao i moje pitanje.
    Nemoj se prijatelju niti javljati na tuđe upite ako ne možeš dati odgovor, jedio ako si glasnogovornik tele2, a onda bi ti moglo biti mjesto u SZK. Bar kao suflera jer oni i to imaju. Kada postaviš pitanje operateru osoba sa strane suflira odgovor koji operater ponavlja uz objašnjenje da je odjek njegova glasa. hahaha.
    Signalom je pokrivena cijela Hrvatska. Evo sjedim na svom radnom mjestu imam jednu ili nitijednu crticu i signal je neupotrebljiv. Na području između Samobora i Zagreba u nekoliko navrata sam prolazio, signal ne postoji. Ne znam zašto?
    Ima još puno toga što bih mogao napisati, ali uzalud je trošiti riječi. Vjerojatno će me JBT popljuvati nakon ovoga. Ali, valjda mu je to posao na ovom forumu.
    Pozdrav od Đuke.

PS.
    Ja bar imam ime i nezovem se KGH

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikog ja ne pljujem kao osobu, ali pljujem kad ljudi lazu, ti mozes imati problema sa signalom, to je nesumlnjivo. ali da nisu nista napravili na poboljsanju signala to je potpuna neistina. Uostalom, pogledaj i temu Tele2 pokrivenost. Ima diljem Hrvatske pojedinih ureda, ducana i podruma gdje nema VIP-a ili mozda T Mobilea ili je signal slab.

Na podrucju izmedju Samobora i Zagreba sam prolazio prije mjesec dana i imao sam pun signal, uostalom i bazne stanice su na objektu Sv. Nedelja pa gotovo i nema logike da signala ne bude.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Djuka
    Nisam ja balavac imam 50 godina, a da me netko laže na način na koji to radi njihova SZK nismo to zaslužili mi koji smo ovdje potrošači, od kojih oni i žive. Kakvi su to odgovori, znate imamo problema, znate u tijeku je potpisivanje ugovora sa austrijskim, njemačkim i inim operaterima. Nisam ja zadovoljan odgovorima ako nisu konkretni kao i moje pitanje.
    Signalom je pokrivena cijela Hrvatska. Evo sjedim na svom radnom mjestu imam jednu ili nitijednu crticu i signal je neupotrebljiv. Na području između Samobora i Zagreba u nekoliko navrata sam prolazio, signal ne postoji. Ne znam zašto?
    znaci ti bi da ti SZK objasni u kojem je stadiju potpisivanje ugovora? eto, sam si izjavio broj godina, pa zanima me da li si ikad dosao u situaciju potpisivanja medjunarodnih ugovora i uopce znas li kako to izgleda?
    sto se tice signala izmedju samobora i zagreba ja takodjer mogu potvrditi da signala ima, jer sam prolazio u nekoliko navrata.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E pa signala između Samobora i Zagreba nema, probao sam i sa drugim mobitelom i ista stvar, 0 bodova !!!!
    Nije ovo za mene ...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Panasonic VS3
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kompletno područje Papuka nije pokriveno signalom,
    toliko o podrumima, skladištima, Samoboru, Sv. Nedjelji i td.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa to nitko jos niti ne ocekuje, pokrivanje Papuka, netko je na ovom forumu spomenuo da tamo na nekim mjestima stekaju i prva dva operatera. Ja ne znam jer nisam tamo bio, ali ako ne radi preko Tele2, radi preko VIP nacionalnog roaminga. Ako niti tako ne radi, onda znaci da VIP nema signala.

= Citat = Izvorno postao tomislav10
    E pa signala između Samobora i Zagreba nema, probao sam i sa drugim mobitelom i ista stvar, 0 bodova !!!!
    Ja ne znam tko je tu lud, ja sam ga imao od Zagreba do Bregane i to pun signal, malo padne oko Luckog, ali je ponovno jaci oko Samobora i Hoto Vila. I u samom Samoboru signala ima.
    Zadnji uredio Inovator : 24-08-2006 u 01:40

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kompletno područje Papuka nije pokriveno signalom
    Pa onda prijeđi na vip, oni sigurno imaju signal, ups, joj da, pa tele2 ide preko vipa, a vip radi u hr 7 godina i još nisu pokrili to, ti valjda očekuješ da to napravi tele2 koji radi komercijalno nepunu godinu? Jedino kaj ti ostaje je da provjeriš dal t-mobile ima signal tamo.

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    Pa onda prijeđi na vip, oni sigurno imaju signal, ups, joj da, pa tele2 ide preko vipa, a vip radi u hr 7 godina i još nisu pokrili to, ti valjda očekuješ da to napravi tele2 koji radi komercijalno nepunu godinu? Jedino kaj ti ostaje je da provjeriš dal t-mobile ima signal tamo.
    Zar misliš da će korisnici imati strpljenja čekati 7 godina da Tele2 izgradi mrežu i dovede se u ranga preostala dva (za sada dva) operatera? Mislim da će prije reći by by, kao Vega u Sloveniji ...
    Nije ovo za mene ...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na ovo gore se mogu samo nasmijati, no o Vegi i njihovoj promasenoj strategiji vec je bilo dosta rijeci na ovom forumu pa ne zelim to ponavljati. Tele2 je vec sad napravio jacu pokrivenost od one koju je Vega uspjela napraviti u 4 godine rada. Uostalom, VIP i tadasnji Cronet u roku od 2 godine (1999.-2001.) postali su solidno pokrivene mreze s dovoljnim brojem usluga, nece ni ovima trebati puno vise, i sami su si dali rok od 3 godine. Od 2001. pa nadalje oni samo popunjavaju rupe u signalu i razvijaju nove usluge, a njihov razvoj ionako nikad nece stati sve dok je takva tehnologija aktivna.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ti si jbt od samobora ...do papaku...pa do sela po dalmaciji...a koliku radis kilometrazu provjeravajuci signal tele2????ili ti ti to sefovi u tele2 kazu da tako mora biti i gotovo??!!

pa dobro misli li telac rijesiti sve te problema o kojima ovdje pisemo?????????????????????????????(ovo nije pitanje za jbt-a...on ionako ce reci da je tele 2 tek dosao i da su i drugi imali isto tako problema u proslom stoljecu)

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisu svi zalijeplijeni u svojim sredinama cijelog zivota kao neki, a nekima takodjer razum bas nije jaca strana kad si, unatoc navedenim ogromnim problemima, dopustaju da ih za njihov novac netko zajebava, u ovom slucaju Tele2.
    Zadnji uredio JBT : 23-08-2006 u 20:53

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja i nemam baš nekih večih problema sa signalom na tele 2.Za SMS neznam jer ga niti ne koristim.Jednom ili dva puta tjednom idem za Njemačku,i dosta me ljudi zove na tele2,u toku vožnju i mogu reči da sam jedno95%zadovoljan signalom.Mada ovo nije odgovor na pitanje koje ja postavila osoba koja je otvorila post,vidim da se vodi"žučna",rasprava,o signalu pa sam zato i odgovorio.
    "Nered" ne se ljutit

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Panasonic VS3
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislio sam neću više ali ipak....

Područje Papuka sam naveo jer ja radim u Voćinu, ako nekoga zanima, signal VIP-a je koma, i prešao sam na tele2 koji takođe koristi njihovu infrastrukturu, za sada.
    Radi se o tome da tele2 javno laže korisnike i buduće korisnike reklamom: Signalom smo pokrili cijelu Hrvatsku. Nitko pa niti glasnogovornik tele2 JBT, ne može reči da je ova reklama istinita, jer sve mreže pa tako i naša imaju rupa u pokrivenosti. Govorim li istinu ili i ja lažem. Točno je, oko Lučkog signal je karastrofa, i to ne lažem. Vidiš JBT i mi iz provincije koji put prođemo kroz metropolu. Ni vama tamo nije lako, jel.... šta ako ti pukne guma oko Lučkog kao meni npr. ???

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    S.E.W910
    Operater
    T-Mobile VPN
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislio sam neću više ali ipak....

Područje Papuka sam naveo jer ja radim u Voćinu, ako nekoga zanima, signal VIP-a je koma, i prešao sam na tele2 koji takođe koristi njihovu infrastrukturu, za sada.
    Radi se o tome da tele2 javno laže korisnike i buduće korisnike reklamom: Signalom smo pokrili cijelu Hrvatsku. Nitko pa niti glasnogovornik tele2 JBT, ne može reči da je ova reklama istinita, jer sve mreže pa tako i naša imaju rupa u pokrivenosti. Govorim li istinu ili i ja lažem. Točno je, oko Lučkog signal je karastrofa, i to ne lažem. Vidiš JBT i mi iz provincije koji put prođemo kroz metropolu. Ni vama tamo nije lako, jel.... šta ako ti pukne guma oko Lučkog kao meni npr. ???
    Sve to stoji prijatelju znam ali kad sam prije nekog vremena ukazivao na probleme sa Tele2 dušebrižnici njihovi(Jbt,Frishki,Ojpi i još neki) su me napadali a sad mi je drago da se više forumaša javilo sa problemima:bunny:

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Signalom pokrivamo cijelu Hrvatsku" kaze Tele2 sto nije svrseno vrijeme tj. moze se dvojako shvatiti, isto tvrdi i VIP (99% populacije), ali eto, kod tebe je signal slab. Ima jos bezbroj takvih slucajeva i kod T Mobilea. Naravno da se slogan odnosi i na njihov signal i na VIP roaming, probaj trazit nekog u VIP-u i pitaj ih jel oni pokrivaju cijelu Hrvatsku...naravno da ce odgovor biti pozitivan. Realno, ne možes signal u Voćinu očekivati prije nego on dođe u neki veći grad gdje ima više korisnika.

U Lučkom očito nedostaje bazna stanica, ali se tamo već moguće spojiti na VIP mrezu tako da ne vidim ni tu neki veliki problem. Nekad je bolje koristiti rucni odabir mreže na mobitelu.

Ljudi nikad zadovoljni, na isti nacin se raspravljalo i na news grupi VIPneta prije nekoliko godina, isto su se ljudi javljali s brojnim problemima dok su drugi tvrdili da ih nemaju.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.999
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.999, Nivo: 21
    Bodovi: 7.999, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biserni odgovor SKZ zasto nemogu primiti SMS iz Orange mreze iz Francuske:

"Poštovani,

nažalost, tada to ne ovisi o Tele2 mreži već o stranim mrežama koje ne dopuštaju slanje sms poruka na Tele2 mrežu.

Srdačan pozdrav,

Vaš Tele2! "

:bunny:

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao robit
    Biserni odgovor SKZ zasto nemogu primiti SMS iz Orange mreze iz Francuske:

"Poštovani,

nažalost, tada to ne ovisi o Tele2 mreži već o stranim mrežama koje ne dopuštaju slanje sms poruka na Tele2 mrežu.

Srdačan pozdrav,

Vaš Tele2! "

:bunny:
    da, a to je ono što je zapravo odgovor na ono pitanje u početku teme.
    tema je uvelike u OT, a i razriješena je misterija problema, tako da je zatvorena.
    o signalu, pokrivenosti i uslugama imate dovoljno tema, već otvorenih.

Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. [N Gage] Problem sa N Gage!! Molim Pomoć!
    By Atno in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 06-07-2007, 14:51
  2. dvb-t TV i antene - molim pomoć
    By Freelancer in forum Aplikacije
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 28-06-2006, 10:08
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 13-12-2005, 14:58
  4. molim pomoć!!!
    By aksicni in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 1