kompletno područje Papuka nije pokriveno signalom,
toliko o podrumima, skladištima, Samoboru, Sv. Nedjelji i td.
kompletno područje Papuka nije pokriveno signalom,
toliko o podrumima, skladištima, Samoboru, Sv. Nedjelji i td.
Pa to nitko jos niti ne ocekuje, pokrivanje Papuka, netko je na ovom forumu spomenuo da tamo na nekim mjestima stekaju i prva dva operatera. Ja ne znam jer nisam tamo bio, ali ako ne radi preko Tele2, radi preko VIP nacionalnog roaminga. Ako niti tako ne radi, onda znaci da VIP nema signala.
Ja ne znam tko je tu lud, ja sam ga imao od Zagreba do Bregane i to pun signal, malo padne oko Luckog, ali je ponovno jaci oko Samobora i Hoto Vila. I u samom Samoboru signala ima.Izvorno postao tomislav10
Zadnji uredio Inovator : 24-08-2006 u 01:40
Pa onda prijeđi na vip, oni sigurno imaju signal, ups, joj da, pa tele2 ide preko vipa, a vip radi u hr 7 godina i još nisu pokrili to, ti valjda očekuješ da to napravi tele2 koji radi komercijalno nepunu godinu?Izvorno postao Djuka
Jedino kaj ti ostaje je da provjeriš dal t-mobile ima signal tamo.
Zar misliš da će korisnici imati strpljenja čekati 7 godina da Tele2 izgradi mrežu i dovede se u ranga preostala dva (za sada dva) operatera? Mislim da će prije reći by by, kao Vega u Sloveniji ...Izvorno postao ojpi
Nije ovo za mene ...
Na ovo gore se mogu samo nasmijati, no o Vegi i njihovoj promasenoj strategiji vec je bilo dosta rijeci na ovom forumu pa ne zelim to ponavljati. Tele2 je vec sad napravio jacu pokrivenost od one koju je Vega uspjela napraviti u 4 godine rada. Uostalom, VIP i tadasnji Cronet u roku od 2 godine (1999.-2001.) postali su solidno pokrivene mreze s dovoljnim brojem usluga, nece ni ovima trebati puno vise, i sami su si dali rok od 3 godine. Od 2001. pa nadalje oni samo popunjavaju rupe u signalu i razvijaju nove usluge, a njihov razvoj ionako nikad nece stati sve dok je takva tehnologija aktivna.
pa ti si jbt od samobora ...do papaku...pa do sela po dalmaciji...a koliku radis kilometrazu provjeravajuci signal tele2????ili ti ti to sefovi u tele2 kazu da tako mora biti i gotovo??!!
pa dobro misli li telac rijesiti sve te problema o kojima ovdje pisemo?????????????????????????????(ovo nije pitanje za jbt-a...on ionako ce reci da je tele 2 tek dosao i da su i drugi imali isto tako problema u proslom stoljecu)
Nisu svi zalijeplijeni u svojim sredinama cijelog zivota kao neki, a nekima takodjer razum bas nije jaca strana kad si, unatoc navedenim ogromnim problemima, dopustaju da ih za njihov novac netko zajebava, u ovom slucaju Tele2.
Zadnji uredio JBT : 23-08-2006 u 20:53
Ja i nemam baš nekih večih problema sa signalom na tele 2.Za SMS neznam jer ga niti ne koristim.Jednom ili dva puta tjednom idem za Njemačku,i dosta me ljudi zove na tele2,u toku vožnju i mogu reči da sam jedno95%zadovoljan signalom.Mada ovo nije odgovor na pitanje koje ja postavila osoba koja je otvorila post,vidim da se vodi"žučna",rasprava,o signalu pa sam zato i odgovorio.
"Nered" ne se ljutit![]()
Mislio sam neću više ali ipak....
Područje Papuka sam naveo jer ja radim u Voćinu, ako nekoga zanima, signal VIP-a je koma, i prešao sam na tele2 koji takođe koristi njihovu infrastrukturu, za sada.
Radi se o tome da tele2 javno laže korisnike i buduće korisnike reklamom: Signalom smo pokrili cijelu Hrvatsku. Nitko pa niti glasnogovornik tele2 JBT, ne može reči da je ova reklama istinita, jer sve mreže pa tako i naša imaju rupa u pokrivenosti. Govorim li istinu ili i ja lažem. Točno je, oko Lučkog signal je karastrofa, i to ne lažem. Vidiš JBT i mi iz provincije koji put prođemo kroz metropolu. Ni vama tamo nije lako, jel.... šta ako ti pukne guma oko Lučkog kao meni npr. ???
Bookmarks