Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Threaded View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako se vama neke stvari ne daju dokazati i kako vi ne znate citati! Ajde molim vas pogledajte na siteu Tele2 s kojim mrezama je potpisan full roaming ugovor i vidjet cete da s njima poruke idu savrseno i ne kasne. S onima bez ugovora poruke ne idu ili idu jako lose. Prvo isprobajte pa onda pricajte gluposti.

= Citat = Izvorno postao revo
    evo kad sam ja ukazivao na probleme sa t2 u vezi poruka onda me je jbt popljucao...
    e sad kad puno ljudi ovdje pise o tim problemaima...evo opet jbt-a....
    bas je pravi djelatnik...vidim da smislja bas prave odgovore...eto po njemu trebao se dopisivati e mailom i imati jos koju katricu za vip ili t-com....pa koji vrag onda sam uzeo tele2 ????????????????????????????
    vidim jbt da ti i dalje bulaznis o nekom romanigu i pravis nas budalama ovdje...
    aj budi malo realniji...priznaj ako mozes da dobivanje portuka iz inozemastva ne šljaka...i da je to vec postala sprdačina...
    Tebe je stvarno tesko razumijeti....evo prebrojao sam na siteu, roaming u punom smislu radi s 40-ak mreža u svijetu, naravno to je tek početak jer ako posjetis site vidis sa se to svaki tjedan povecava. Drugim rijecima, poruke idu savrseno s preko 40 GSM mreza u svijetu, naravno to je i dalje premala brojka, ali se poveceva.
    Zadnji uredio Inovator : 22-08-2006 u 22:10

Slične teme

1. [N Gage] Problem sa N Gage!! Molim Pomoć!
    By Atno in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 06-07-2007, 14:51
  2. dvb-t TV i antene - molim pomoć
    By Freelancer in forum Aplikacije
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 28-06-2006, 10:08
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 13-12-2005, 14:58
  4. molim pomoć!!!
    By aksicni in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 1