jasno da ne mozemo ocekivati u manje od godinu dana da imaju potpuno razvijenu mrezu i roaming.ja npr. imam problema sa primanjem poruka iz ceske.
jasno da ne mozemo ocekivati u manje od godinu dana da imaju potpuno razvijenu mrezu i roaming.ja npr. imam problema sa primanjem poruka iz ceske.
Sjećam se tog posta s plaćama no radi se o plaćama djelatnika SZK koji se plaćaju po satu, dakle honorarci. U T Mobileu početnik na SZK dobiva oko 2000 kn. Jedno je SZK gdje rade honorarci i studenti, uglavnom, a drugo je uprava Tele2 u ZG gdje plaće sigurno nisu mizerne jer su neki ljudi dosli raditi i iz drugih GSM mreza, sigurno ne bi dosli radi manje place. Stvarno bi bilo naivno misliti da neki tehnicar, glasnogovornik, član uprave ili marketing menadzer u tele2 zaradjuju 1700 kn mjesecno.
To s roamingom je stara, pomalo slampava prica, ali bolje da potpisuju svoje ugovore nego da imamo polovican roaming s onom jedinicom. Ovako cemo se strpiti jos godinu dana da proradi sve sa svim zemljama.
"Sto se poruka tice, @mmarko ih ne dobiva jer s T Mobile Austrija nema roaming ugovora posto je isti potpisan s austijskim opetarerom One i to je trenutno jedina austrijska mreza iz koje mozes primiti poruku."
ISTI TAJ ODGOVOR SAM DOBIO I OD TELE2 OPERATERA. LJUDI PA ZAR SAM JA GLUP? ROAMING JE KAD JA ODEM SA SVOJOM TELE2 PRETPLATOM U AUSTRIJU, IZABREREM ONE I ŠALJEM PORUKE. OSOBA S KOJOM SE DOPISUJEM ŽIVI U AUSTRIJI I NE KORISTI ROAMING VEĆ SVOJU DOMAĆU MREŽU, AUSTRIJSKI T-MOBIL.
aKO NISU POTPISALI UGOVOR ZAŠTO MOJE PORUKE PROLAZE?
0913134114 ili 0959090122
Naravno da to ima veze s roaming ugovorima, prouci malo literaturu, uglavnom se tu radi o povezivanju SMS centara. A u danasnje vrijeme mislim da uopce nije problem imati 2 mobitela, a uostalom tu je jos i e mail, postoji bezbroj nacina za komunikaciju, ako ti je to vec toliki problem.
Bookmarks