Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Otkud ti znas kolike su place u Tele2? Svasta! Kad smo kod ulaganja Tele2 je dobio priznanje za najveceg ulagaca u prvoj polovici 2006. u HR, a mreza je u velikoj fazi izgradnje sto svjedoci i signal koji je prisutan u sve vise i vise mjesta. No to su samo cinjenice koje se mogu naci jednostavnim citanjem naslova u novinama, a ti nisi u stanju niti to procitati.

Sto se poruka tice, @mmarko ih ne dobiva jer s T Mobile Austrija nema roaming ugovora posto je isti potpisan s austijskim opetarerom One i to je trenutno jedina austrijska mreza iz koje mozes primiti poruku. Kad se potpise ugovor s T Mobile Austrija krenut ce i poruke. Prije ti je radilo jer je roaming s Austrijom isao preko svedskog Tele2 no hrvatska podruznica se ne moze dugorocno "slepati" na Svedjane pa su zato krenuli s potpisivanjem roaming ugovora sto se ocituje u "micanju" one jedinice koja se treba upisivati prije PIN-a.
    ne znam dal si ovo vidio:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...=PLA%C6E+TELE2

no, apsolutno se slažem da nije sve tako crno, da je dotični operater u razvijanju, i potpuno mi je jasno da ne ide sve tako lako, oni koji se bave sličnim poslom znaju da takve stvari(izgradnja baznih stanica, dobivanje koncecije, papirologija, uređenje i zaštita okoliša) u našoj državi ne ide tako brzo i tako lako. no, napredak se vidi, ide polako, i sigurno. konkurencija je velika, mislim da oni daju sve od sebe da privuku što više korisnika. jedan veliki za Tele2; konkretno sada sam pod prisilom koristit ružičasto smeće, no čim kolega s foruma javi da je u mogučnosti odlockat moju mašineriju, vračam se njima

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jasno da ne mozemo ocekivati u manje od godinu dana da imaju potpuno razvijenu mrezu i roaming.ja npr. imam problema sa primanjem poruka iz ceske.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sjećam se tog posta s plaćama no radi se o plaćama djelatnika SZK koji se plaćaju po satu, dakle honorarci. U T Mobileu početnik na SZK dobiva oko 2000 kn. Jedno je SZK gdje rade honorarci i studenti, uglavnom, a drugo je uprava Tele2 u ZG gdje plaće sigurno nisu mizerne jer su neki ljudi dosli raditi i iz drugih GSM mreza, sigurno ne bi dosli radi manje place. Stvarno bi bilo naivno misliti da neki tehnicar, glasnogovornik, član uprave ili marketing menadzer u tele2 zaradjuju 1700 kn mjesecno.

To s roamingom je stara, pomalo slampava prica, ali bolje da potpisuju svoje ugovore nego da imamo polovican roaming s onom jedinicom. Ovako cemo se strpiti jos godinu dana da proradi sve sa svim zemljama.

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia 6300, a65, 7650
    Operater
    vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

jbt ti si čini mi se tele2 operater...

"Sto se poruka tice, @mmarko ih ne dobiva jer s T Mobile Austrija nema roaming ugovora posto je isti potpisan s austijskim opetarerom One i to je trenutno jedina austrijska mreza iz koje mozes primiti poruku."

ISTI TAJ ODGOVOR SAM DOBIO I OD TELE2 OPERATERA. LJUDI PA ZAR SAM JA GLUP? ROAMING JE KAD JA ODEM SA SVOJOM TELE2 PRETPLATOM U AUSTRIJU, IZABREREM ONE I ŠALJEM PORUKE. OSOBA S KOJOM SE DOPISUJEM ŽIVI U AUSTRIJI I NE KORISTI ROAMING VEĆ SVOJU DOMAĆU MREŽU, AUSTRIJSKI T-MOBIL.

aKO NISU POTPISALI UGOVOR ZAŠTO MOJE PORUKE PROLAZE?
    0913134114 ili 0959090122

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno da to ima veze s roaming ugovorima, prouci malo literaturu, uglavnom se tu radi o povezivanju SMS centara. A u danasnje vrijeme mislim da uopce nije problem imati 2 mobitela, a uostalom tu je jos i e mail, postoji bezbroj nacina za komunikaciju, ako ti je to vec toliki problem.

Zatvorena tema

Slične teme

1. [N Gage] Problem sa N Gage!! Molim Pomoć!
    By Atno in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 06-07-2007, 14:51
  2. dvb-t TV i antene - molim pomoć
    By Freelancer in forum Aplikacije
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 28-06-2006, 10:08
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 13-12-2005, 14:58
  4. molim pomoć!!!
    By aksicni in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 1