Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    5000 Experience PointsVeteran250 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Huawei Mate 9
    Operater
    HT
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MDA Vario flashlight problem

Da li je netko imao slucaj da mu se flash pored kamere sam pali kak se smisli.. evo trenutno mi svjetli konstatno al ne onak jako kao kad ga upalim iz programa za slikanje... probao sam napraviti hard reset al on konstantno svijetli, pa se nekad pocne paliti i gasiti.. cak sam probao ugasiti totalno uredjaj a flash i dalje ostaje svjetlili skroz dok ne izvadim bateriju... inace iz aplikacije za slikanje ga mogu uredno paliti i gasiti al pocne divljati kad izadjem van iz te aplikacije...

Uredjaj je jos pod garancijom tak da ga mogu odnijeti i u T-Com al evo prvo da pitam ovdje... zvao sam sluzbu za korisnike al naravno pojma nemaju o takvom problemu...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imisak
    Da li je netko imao slucaj da mu se flash pored kamere sam pali kak se smisli.. evo trenutno mi svjetli konstatno al ne onak jako kao kad ga upalim iz programa za slikanje... probao sam napraviti hard reset al on konstantno svijetli, pa se nekad pocne paliti i gasiti.. cak sam probao ugasiti totalno uredjaj a flash i dalje ostaje svjetlili skroz dok ne izvadim bateriju... inace iz aplikacije za slikanje ga mogu uredno paliti i gasiti al pocne divljati kad izadjem van iz te aplikacije...

Uredjaj je jos pod garancijom tak da ga mogu odnijeti i u T-Com al evo prvo da pitam ovdje... zvao sam sluzbu za korisnike al naravno pojma nemaju o takvom problemu...
    Samo ti njega odnesi u servis, neka ga tamo pogledaju.

Tko zna u čemu je stvar...možda samo kakav kontakt, a možda će morati stavljati novi sustav gore.
    Sretno!

Pravi forumaš Postignuća:
    5000 Experience PointsVeteran250 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Huawei Mate 9
    Operater
    HT
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jedna pohvala T-Mobile koliko su brzi bili.. odnio sam MDA Vario na servis zbog problema sa blicom.. ujedno sam prijavio da mi tipka za paljenje tesko pali i gasi uredjaj.. doslovno ju moram stylusom stiskati da bi ga upalio a ove ostale idu fino lagano..

uglavno MDA se vratio u T-Mobile centar u Osijeku za 8 dana od dana kad sam ga tamo ostavio.. rezultat: zamnjenjen mikro prekidac za paljenje-gasenje, promjenjen sklop za blic i stavljen novi software.. naravno sve besplatno..

i bez ikakvih problema sam dobio zamjenski telefon Siemens S65 dok je ovaj bio na servisu...

eto da je nest i pohvalno u T-Mobileu

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. MDA Vario - nema više
    By Drug Mile in forum Windows Mobile
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 08-06-2006, 10:05
  2. Programi preko BT-a na Vario
    By .El Nino. in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 29-05-2006, 10:50
  3. Vario Active Sync problem