Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Threaded View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Actualy, meni su te sve price oko toga da vrag upravlja bilo koji nacin na nas zivot, tipa kao sto je gore opisano, glupost, naime vjerovanje u Boga kao nesto sto predstavlja dobro, vjerovanje u Vraga koji predstavlja nesto zlo, vjerovanje je u neka nadljudska bicha, nestho svemochno nesto sto mi kao mali ljudi ne mozemo shvatiti, jer da bi shvacali tad bi postali ta ista svemocna nadljudska bicha.

Ono sto je ovdje meni glupo, je da tak supermochna, svemochna neunishtiva bicha biraju tak primitivan nacin da nas uniste i naprave robovim, je jednostavno preblesavo. Zast? pa ak jedno biche raspolazhe mochina da stvori cijeli svemir i sve sto postoji u njemum, odnosno da to isto razori kad mu se prohtje, pobogu zast takva bicha koriste ovak, primitivne nacine nasheg unishtenja, vec nas mogu zgaziti u blinku oka, kao sto su nas i stovrili.

Jedna od stvari zake ovo ne drzi vodu, je to kaj u orginalu Biblije pishe da je broj zvijeri 616, a ne 666, sto je onda kasnije prepravljeno jer su svecenici mislii da je taj broj "bolji", odnosno tocnij > ak ne vjerujete tu je Wikipdija

Isto ko i sto Eva, nie prva Adamova zena, te mnoge ostale stvari, koje su izbacene iz orginalnih spisa, ili namjerno krivo prevedene kod prijevoda itd.
    Dakle ljudi zar vi i dan dansa vjerujete sto je neki covjek pisao prije par tisucha godina, kad se sasvim drugcije rezmisljalo, drugcije vrijednosti su bile itd.
    Pa dajte 21 st. je damit!, koji vragovi koji demoni, po takvom cemo mi jos dangubiti do neakvog smislenog drustva.
    Sjetite se samo da su nekad ljude spaljivali, koji su tvrdili da je Zemlja okrugla i da je Sunce centar svemira (suncevog sustava), (N. Kopernik), sve u ime Boga, on je bio glasnik sotone sto li vec, WTF, kaj cete i danas u 21. st dozvolit ista sranja, molim vas, iko s imalo zdrave pameti ce odj. svaka tavka njesra koja dolaze iz crkve i njihovih krugova!

A ovi svecenici koji nemaju pametnijeg posla neg smisljat neznam kakva njesra, i price za malu djecu, a zive na teret ljudi njihove zhupe i poreznih obveznika, mi se jednostavno gade.
    Zadnji uredio Smrt : 23-08-2006 u 05:16
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove