nisam.Izvorno postao darius
imam 08.A0 bootloader i flashao sam sa YuetMod-om bas za taj bootloader.
imam i ja istu takvu moto koju sam flashao isto sa tim i radi kako treba, ova zafrkava![]()
E, da nije problem sa bootloaderima, nešto kako je opisano ovdje:http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=378565&postcount=2Izvorno postao _ivo_
Nisam stručnjak za V360, al znam da nešto bilo s tim bootloaderima. Neznam šta se desi ak pokušaš motorolu s 08.A0 bootloaderom fleshati s ovi yuetom 16d. Da nije pokušao s tim pa tu nešto sjebao?
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
nisam.Izvorno postao darius
imam 08.A0 bootloader i flashao sam sa YuetMod-om bas za taj bootloader.
imam i ja istu takvu moto koju sam flashao isto sa tim i radi kako treba, ova zafrkava![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
A jesi probao prvo je fleshat samo s nekim bootloaderom, a onda ponovno s monsterom. Da ti nije sjeban bootloader pa ti radi sranja kod flesha.
sa svacim sam probao, ali ne znam dali sam samo bootloader pokusao hititi gore...Izvorno postao darius
imas mozda link ili nesto gdje mogu naci samo bootloader pa da probam![]()
sa kojim got MP ili cime got ga probam flashat on dodje do par posto i onda samo stane i za 10-20sec javi onu gresku i opet na pocetak...![]()
Nažalost ne, al bilo toga po forumu.Izvorno postao _ivo_
ne pratim temu, ali jesi probao flashati sa starijom verzijom RSD-a??
upravo sam instalirao 2.7 verziju i ista stvarIzvorno postao prpic
![]()
Izvorno postao _ivo_
aa sa PST-om??
I de probaj instalirat jos stariju verziju RSD-a (2,1)
Možda flash ne valja, tako je meni jednom bilo...
Možeš i pokušati sa p2k easy tool, ima ga pod linkovi...
PST mi uopce ne prepoznaje telefon
ja sam sebi svoju flashao sa RSD-om 2.7 tako da je to ziher ok a isto tako sam flashao sa YuetMod-om 1.6 tako da i on valja ziher![]()
probat cu u p2k tools napraviti (na komp) flex iz svog moba i onda ga baciti gore na ovaj koji ne radi...
nada umire zadnja![]()
Sad sam malo proučavao eror. I sjetio se sličnog erora koji sam imao sa svojom E550.
Uglavnom, Inovator mi objasnio da taj eroro znači da krivo adresira chipove. Bila riječ o ubačenom krivom bootloaderu i sjebanom pds-u. Uglavnom morao sam radit testpoint i popravljat pds s repstudiom.
Ak je zbilja riječ o sjebanom pds-u, boijim se da to nečeš riješit bez box-a jer se V360 nemože popravljat pds softverski bez boksa. Preporučio bi ti da se javiš inovatoru, on bi ti mogao pomoč.
Ponavljam, nisam stručnjak za V360, samo pokušavam pomoč s iskustvom na drugim modelima.
valjda ce Inovator pogledati ovdje ovaj topic...
a sto se tice bootloadera, nisam ubacio krivi 100% jer sam provjerio prije i isao sam flash raditi sa istim MP sa kojim sam prije par dana napravio na svojoj Motoroli...
ovako, čini se da nećeš moći ništa. daj još reci sa kojima si sve flashevima točno probavao flashati i sa kojim programima.Izvorno postao _ivo_
Ako ne rješimo na forumu, pošalješ mi poštom mobitela i ja ti ga kod kuće sredim. Naravno, ako želiš!
rjeseno, hvala
popizdio sam i otisao u servis neki i dao 150kn i mir Bozji![]()
Haha ajd i meni stavi yuet1.6Izvorno postao _ivo_
![]()
da si ga meni poslao, koštala bi ti samo poštarina..... ja bi ga sredio začas!Izvorno postao _ivo_
nema problema, ali na tvoju odgovornostIzvorno postao Ghost Face
![]()
![]()
e ******, procitao sam tvoj post prekasnoIzvorno postao GoGs
ipak, hvala![]()
Bookmarks