zanima me još kako ti ovog dostave u club siemensu,ovi iz fedexa ti donesu na kućnu adresu i ti njima daš pare ili se mora prvo uplatiti pa onda čekati da dođe?
zanima me još kako ti ovog dostave u club siemensu,ovi iz fedexa ti donesu na kućnu adresu i ti njima daš pare ili se mora prvo uplatiti pa onda čekati da dođe?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
inače može pare kod preuzimanja, al mi hrvati plačamo unaprijed![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
mene samo zanima da li kad narucimo SX1 sa club siemensa za 190eura,kad dodje kod nas koliko bi nas to kostalo,jel ako dodje do 250-300eura mislim da je i to previse ma koliko on bio dobar phone..![]()
Izvorno postao sfreak
Ja mislim da bi izašo najmanje 250 € jer mi je netko reko da poštarina dođe nekih 50 €, ako ne i više! To je zbog toga što Hrvatska nije u EU, inače bi bila manja poštarina.
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
pa odi na club siemens i odaberi sx1, državu i način plačanja. Imaš za izabrati EU i nonEU zemlju, sad neznam dal je to neka greška, al za EU je skuplje neg za van![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
drugbrko si se raspito tamo za sx1,da to je i meni malo čudno zašto dođe više za EU?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Skinu porez za nonEU koji ti onda naplati tvoja vlastita država uz odgovarajuću carinu. Tako da na cijenu za nonEU dodajte 22% i carinu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovako..zaletio sam se danas tamo u taj dućan i cijena nije 3 500 nego 3 630kn.....i pitam ja njega zasto je tako skup...a on meni kao da je to najbolji mob...da će to kupit samo oni koji znaju kakav je to mob....i da je to kod njega u prodaji tek 6 mjeseci i tako neka sranja...a kad sam mu reko da pratim te mobitele i da znam očemu se radi...onda je počeo da on se proizvodi već duze vrijeme ima i bolji ali ovaj je ako dobar...i samo se izvlačio...uglavnom pretjerano za mob koji se proizvodio prije 3 god i ako je sx1..znaći ne isplati ga se kupit što ste sami i shvatili!Izvorno postao silvano
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Bookmarks