Ma SX1 je odlican mobac,i vec me pomalo cacka da ga i ne prodam,ali puno je za dat 3500,00kn za mob star 3god.Eventualno da se neko zaleti do euronicsa u rijeci na korzu i pita nekog ko je tamo glavni jel su to stvarno takve cijene,ili se oni samo sale s nama smrtnicima
Ja na svoj naletio slucajno u plavom oglasniku,i tad je bio star oko tjedan dana.Lik koji mi ga prodao imao prije tog jos jednog sx1 kojeg je kupio,pa kad mu taj crko otiso ga u siemens popravit,a oni mu dali novog.Jedino sta mi ide na zivce su one njihove maske,sve i jedan koji sam imao imaju neke piknice,kao da je voda ispod maske![]()
Baš ću se sutra tamo zaletit poslje posla i pitat zasto su nabili tolke cijene za mob koji je star tri godine!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
ajde baš bi ti bio zahvalan,i raspitaj se dali ima još gdje za kupiti?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
zanima me još kako ti ovog dostave u club siemensu,ovi iz fedexa ti donesu na kućnu adresu i ti njima daš pare ili se mora prvo uplatiti pa onda čekati da dođe?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
inače može pare kod preuzimanja, al mi hrvati plačamo unaprijed![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
mene samo zanima da li kad narucimo SX1 sa club siemensa za 190eura,kad dodje kod nas koliko bi nas to kostalo,jel ako dodje do 250-300eura mislim da je i to previse ma koliko on bio dobar phone..![]()
Bookmarks