frendovi hvale virtual pool, al nisam nikad igro
jel zna neko koji je najbolji biljar na kompu? (i najnoviji)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
frendovi hvale virtual pool, al nisam nikad igro
max payne 2 je izaso kod nasih lokalnih pirata.
jel ko igra pirates of caribian? jel to vrijedi šta...
ima ko midnight club2, socom, vietcong... ak da kakve su igre
Ja sam zaigrao Vietcong ali nije moj tip igre, šuljava je i premračna (doslovno mračna tj premalo svjetla)
Pa jel neko ovdje puca kakve strategije?
Ja obozavam Starcraft, a upravo igram WarIII (da, da, znam, ali nije mi dosao u ruke donedavno).
Ou jea, svatko kom je Maks Pejn dobar nek zaigra Mafiu, stravično dobra igra.
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Ja igram na svojoj hard-core mašini od kompa Heroes II
Ali i war II bi zaigrao kad bi znao podesiti zvučnu karticu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
danas sam bas instalirao s bug cd-a 9-2003 jednu zakon igricu - Soccer Stars Pinball - kombinacija flipera i stolnog nogometa. Zakon za razonodu. Isprobajte!!
negdje sam več napisao da mi neželi uči u colina, sad sap probo na još 2 igre (simcity i biljar) i ista stvar: kad se upali grafička, uđe i odma se isključi, izađe... dakle mislim da je problem u grafičkoj šta da radim sad. nemogu ništa igrat!
RIJEŠIO SAM PROBLEM!!!! SAD SAM TAK SRETAN...!!!!!!!
naime... napokon mi je palo napamet, da bi možda neki drek mogo štopat grafičku, i kaj nije: zbriso sam drek koji sam zadnje instaliro (nekakav mp3 dancer) i kaj mi nije nakon tog proradilo![]()
![]()
![]()
pivo za sve!
evo vidiš, a ti si stalno govorio da je problem u grafičkoj i nisi mi vjerovao za codece o kojima sam ti govorio. No najvažnije je da je problem rješen. Samo ti špilaj colina i uzivaj!
a ti si reko neš za codece ja mislio za divx...
nije bitno.
ma colin mi je dosadio... još razmišljam šta da kupim...
ne. meni su codeci od divx-a blokirali pol funkcija na kompu - windows media player nije šljakao kao ni pol igrica i programa i kad sam obriso taj codec sve je radilo ko podmazano.
Jesi cuo za igru Rise of Nations? ili kak se već zove
jep, al nisam baš ljubitelj strategija, ja sam za nešto što se događa odma, akcija, auti, pucnjava, jurnjava, i tako to
Poslao: vjeko
max payne 2 je izaso kod nasih lokalnih pirata.
Jesi ga igrao?
Kakav je u odnosu na jedinicu?
jučer sam nabavio igru Mafia, i imam problem, svaki put mi zblokira nakon cca 2-8 min igranja (1.misija i free ride)(sve zamrzne, jedino što mogu napravit je resetirat komp) (ručno naravno)
igram na najvišoj rezoluciji sa svim detaljima, imam dobru konfiguraciju za to
malo sam ga zaigrao kod frenda..grafika je ugodna oku..slican je jedinici samo sto je nadovezaa nova prica. dvojka ima neke 'filmske fore,..'''
@Florkila:Midnight club 2 ti svesrdno preporučam ako imaš jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako debele živčeke........
Ta igra je onak laganini na početku,ali kad dođeš u drugi grad.............jao jao kuku lele.................
Automodellista- jedini bed je kaj je kratka u p.m.i nalo arkadnije upravljanje(drifing je nešto tjeeeško izvedivo),ali ako si kao ja samo češ šminkat autiće sa spojlerići i turbići
e pa to oču..!
zna neko kak da unlockam sve aute u colinu mcrae3
od 12 brojeva iz oglasnika, samo 2 su mi se javili
jučer mi se javila žena, i kažem joj ja popis igara, i kaže ona da sve ima i da ju danas nazovem popodne. nazovem ja danas, ona se javi, spusti slušalicu. i tako 10 puta! E PA POPIZDIO SAM, mislim si odi u ***** ak ne misliš prodat neg sam zajebavat
i zovem ja danas dalje evo javi se neki frajer, dam mu popis, nema automodelistu. pa yebemti život. al ajde valjda če ovaj funkcionirat...
pa jel ima netko od vas iz zg, pa da se nadjemo na kavici i razmjenimo...
Ja ti imam jednog dobrog koji uvijek sve ima i uvijek dopelja.Ak oćeš dam ti broj.BTW igram trenutno Rise of Nations,Mafiu (zakkkkkkkooooooooonnnnnnnn igra) ,UT2003 (na max detalja piči ko lud)...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
i kakva je rise of nations?
i naravno, dogovorim se sve sfrajerom, i vise se ne javlja...
deco ja bum popyzdil stim igricama. sad sam bio bez kompa 4 dana i sad sam navalio na mafiu.....
Hrc moze broj od tog lika na private
Rise of nations ti je zakon ali imam neke hebene probleme.Nakon nekog vremena igra jednostavno stane,izbaci me na desktop i upiše:"Gathering Exeption data" i ugasi se.Ne kužim...Nekad me izbaci,nekad ne.Čudno je to
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
nemam pojma. ja cu je sutra nabavit pa cu ti rec kak mi ide
Bookmarks