Hmm, svakakvih gluposti ću ovdje pročitatiSve zavisi od toga koliko je korisnik bahat, kakve su mu navike, nekome uopšte nije bitna vanjština telefona. Evo dokaza
http://img207.imageshack.us/my.php?image=img0558yd4.jpg
Obrati pažnju na n70![]()
Hmm, svakakvih gluposti ću ovdje pročitatiSve zavisi od toga koliko je korisnik bahat, kakve su mu navike, nekome uopšte nije bitna vanjština telefona. Evo dokaza
http://img207.imageshack.us/my.php?image=img0558yd4.jpg
Obrati pažnju na n70![]()
istina je da nokia jos uvijeK dosta brljavi sa vanjstinom...i nikako da skuze da kupci zele kompaktno kuciste koje nece skripiti i djelovati jeFtino
no malo topljene plastike i spretnosti i vasa nova nokia ce biti kao nova...bez skripe
btW...ovako izgleda, po mom misljenju dobar fon (no ukusi su razliciti)
eo jos jedan sa ''normalnom'' tastaturom
![]()
Zadnji uredio robee : 15-09-2006 u 21:50
RoBee
hmm...a gle dizajn je ok...ali tipke moraju biti ispupčene da se lakše osjeti pritisak zbog bržeg korištenja.... ja sam uvijek na V3 užasno spor kod proslaska kroz meni i sms-a
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
vidim n70 i neznam šta bi ti reko nadam se da ćeš dobit dobru cijenu za njegaIzvorno postao points
![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
djomla, to je bilo drsko![]()
![]()
iwek, srećom, nije moj telefon!![]()
samo da se pohvalim i ja sam piknuo N73. Prvi su mi dojmovi OK, uočio sam da ima T9 na hrvatskom, mislim da je to prva Nokia s tim...
Bećar
Jeli T9 radi bez dijakritickih znakova ili sa njima????Izvorno postao Bećar
...also known as El'AnDrA...
Da, ima, radi sa dijakritičkim znakovima al mi je malo glupo što recimo nemogu odmah napisati "ne" il i dr.![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Jeli su mozda uveli opciju da radi i bez znakova jer ovako salje u unicode formatu sto znaci da poruka da bi bila samo jedna nemoze sadrzavati 160 znakova.Izvorno postao Symbian FAN
Sorry ako tlacim!
...also known as El'AnDrA...
Bookmarks