I ti si fulao brate, i to kako. 6630 i 6680 su po tebi Symbian 9.1?Izvorno postao djomla
![]()
Djomila ajde probaj ovo da vidim:
1)Imaš mob upaljen, sve normalno radi, poklopac za kameru je Zatvoren
2)Skini taj poklopac od baterije ali nemoj otvarat onaj slide za kameru da ju ne upališ
3)kad si skinuo poklopac mob još uvijek radi... i sad probaj uć u kameru softverski, preko tipki na mobu...kad uđeš probaj i izać preko tipki (sve to radiš bez zadnjeg poklopca
Jel ti hoće uć i izać iz kamere bez obzira na zadnji slide i poklopac??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
I ti si fulao brate, i to kako. 6630 i 6680 su po tebi Symbian 9.1?Izvorno postao djomla
![]()
Na wikipedii piše da N73 koristi ovo:
Normal Applications : 330MHz ; Signal Processing : 220MHz ; 2D/3D Graphics Accelerator
Znači ipak ima više od 300 MHz??
više info na: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_N73
Aha, kako da ne! Pitao si o OTA nadogradnji sw-a. E pa dragi Ogi, da li je Miki nadogradio svoju 6630-ojku bežično ili preko kabela?Izvorno postao points
Wow, wiki zakon...Na wikipedii piše da N73 koristi ovo:
Normal Applications : 330MHz ; Signal Processing : 220MHz ; 2D/3D Graphics Accelerator
Znači ipak ima više od 300 MHz??
više info na: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_N73
Ej, probao sam i naravno da hoće da uđe, ali na sekundarnu kameru. A u opcijama nema da pređem na glavnu kameru.
SKR. je SKR. za SKR.
Šta god da sam rekao, samo me je zanimalo hoće li se moći nadograđivati sw za moju Nokiju preko neta i to je sve.![]()
...da se nadovežem na temu, frend dobio n73, tj. starom uzeo, i nagovorio ga da mi ga malo posudi, moram reći da je to jedna od bolji njoka u zadnje vrijeme tj. oduševio me samo ekran i kamera (sudeći samo po slikama na mobu a ne na kompu) a ostalo sve klimavo, veličina je super jer sam mislio da je mob ogroman alli uopće nije i težina nije velika, plastika je za ocjenu nedovoljan, imam osjećaj kao da će mi se cijeli mob raspast u ruci i poklopac kamere je odmah na početku bio klimav, tak da mob ima super ekran i kameru ali plasik je grozna, baš šteta jer sam si htio nabavit taj mob ali ekran ljudi je prava milina.... tolko od mene![]()
...manje je više...
Nema šta, tvoj k750i je neuporedivo bolji![]()
![]()
ma znam ja na što dečko misli i ja sam kupio pedericu kao dodatnu opremu otkad imam n70 nemogu zamislit da ga nosim u džepu dok za npr k750 kontaš da možeš otvorit bocu pive njime....svaki mobitel ima svoju svrhu hehehe....symbian se nosi i mazi i pazi a dumb phone je za jezero...Izvorno postao Vex
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Hmm, svakakvih gluposti ću ovdje pročitatiSve zavisi od toga koliko je korisnik bahat, kakve su mu navike, nekome uopšte nije bitna vanjština telefona. Evo dokaza
http://img207.imageshack.us/my.php?image=img0558yd4.jpg
Obrati pažnju na n70![]()
istina je da nokia jos uvijeK dosta brljavi sa vanjstinom...i nikako da skuze da kupci zele kompaktno kuciste koje nece skripiti i djelovati jeFtino
no malo topljene plastike i spretnosti i vasa nova nokia ce biti kao nova...bez skripe
btW...ovako izgleda, po mom misljenju dobar fon (no ukusi su razliciti)
eo jos jedan sa ''normalnom'' tastaturom
![]()
Zadnji uredio robee : 15-09-2006 u 21:50
RoBee
hmm...a gle dizajn je ok...ali tipke moraju biti ispupčene da se lakše osjeti pritisak zbog bržeg korištenja.... ja sam uvijek na V3 užasno spor kod proslaska kroz meni i sms-a
ma ništa ja ne govorim za SE samo mi je fora mob i dosta je kvalitetan osim na joystik ali meni još radi.. i još je mali, ostalo mi sada više ne treba (smartphone, symbian...), imao sam nekoliko smarphonova ali sam sada htio dobru kameru...Izvorno postao points
...kad sam imao 6600 pa sam mogao bacat u zid i ništa mu nebi bilo i frendu je stalno padao (samo se izgulila maska) i još nakon 2,5 godine mu radi kao i prvi dan....![]()
p.s. ja sam inače htio od početka n73, još ga sigurno hoću ali ako padne ajme mene kukulele pa sve popuca, to mi je malo riski a opet mob 5-7kkn....
...manje je više...
Ma daj pusti pointsa, u višku slobodnog vremena, nema šta drugo raditi nego zajebavati druge. Bože sačuvaj da neko izrazi svoje misljenje, koje se ne poklapa sa njegovim, a da on to ne prokomentariše sarkastično! Ali nije važno, ovo je off.Izvorno postao Vex
Nego, ja bih vam dao dobar sajt za skidanje tema za ovaj telefon. Ja ih svaki dan mijenjam, tj. na dan više puta. Toliko su dobre. Evo link.
SKR. je SKR. za SKR.
vidim n70 i neznam šta bi ti reko nadam se da ćeš dobit dobru cijenu za njegaIzvorno postao points
![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
djomla, to je bilo drsko![]()
![]()
iwek, srećom, nije moj telefon!![]()
samo da se pohvalim i ja sam piknuo N73. Prvi su mi dojmovi OK, uočio sam da ima T9 na hrvatskom, mislim da je to prva Nokia s tim...
Bećar
Jeli T9 radi bez dijakritickih znakova ili sa njima????Izvorno postao Bećar
...also known as El'AnDrA...
Da, ima, radi sa dijakritičkim znakovima al mi je malo glupo što recimo nemogu odmah napisati "ne" il i dr.![]()
Jeli su mozda uveli opciju da radi i bez znakova jer ovako salje u unicode formatu sto znaci da poruka da bi bila samo jedna nemoze sadrzavati 160 znakova.Izvorno postao Symbian FAN
Sorry ako tlacim!
mislim da ne, barem ja to nisam uspio pronaći...
Bećar
Nemože bez dijakritičkih i stane dosta teksta u jednu poruku (160 znakova) ali nisam slao još.
Tako i meni ispisuje da stane 160, ali kad stisnem na slanje kaze da ce poslati vise poruka pa me bas zanimalo jel su napravili T9ali da ne koristi te znakove!Izvorno postao Symbian FAN
..ma lako je meni za te SMS-ove, nego ništa ne mogu instalirati na novog ljubimca, što god pokušam, glatko odbije "Instalacija nije podržana", pa što uopće mogu instalirati????
Zna li itko kako i koji FExplorer, FSC, AgileMessenger, Alarm Manager,Quickoffice...mogu instalirati????
Unaprijed zahvaljujem na pomoći!
Bećar
Tražiš za S60 programe ali ne za 7.0 ili 8.1 i sl nego za 9.1 3rd ...
Da, pogledaj na www.dotsis.com. Imaš tamo poseban odjeljak za SaMo tu verziju.Izvorno postao Symbian FAN
SKR. je SKR. za SKR.
Bookmarks