Odlične su slike.
Odlične su slike.
Evo ga da se i ja ukljucima mada sam nov tu...slike su fenomenalne i nema niti rijeci o nekoj losoj kvaliteti bar sto se mene tice nego jel bi mogao koji video probat staviti pa da vidimo kako i s njime stoji...kada slusas mp3 jel dosta glasno reproducira zvuk u otvorenim prostorima (parkici i te spike, posto SE k750 a pogotovo w810i su prilicno tihi bar za mene) i kako je sa slusalicama dal se cuje glasno ili je onako tisi zvuk...
Moram smisliti šta da snimim, neću svašta da postam.Izvorno postao SHPansko
Pa recimo da je preglasan u zatvorenom prostoru, a po vani je glasanneka i fras84 kaže svoje mišljenje, mada mislim da će se poklapati. Slušalice su standardno glasne, a recimo u teretani nisam baš bio zadovoljan jačinom zvuka
![]()
Hvala "tačkasti", pogotovo ona zadnja, jel?
SKR. je SKR. za SKR.
kakva je tipkovnica.. jel cujan ili necujna.. mislim ono KLIK.Izvorno postao djomla
Tastatura je dobro urađena, klik je kao i kod svih Nokija, odličan, ali tipke su previše zbijene. Pored toga nisu uopšte izdignute, nego su baš suprotno, udubljene. c tipka je "daleko", moram čitavu ruku pomjeriti da bih je stisnuo. Zato mrzim da pogriješim sa ovim telefonom.
SKR. je SKR. za SKR.
Ne, Chrysler mi se najviše sviđaŠalim se. Moj telefon sam ja slikao pa i nije ispalo baš kako treba (gornji dio telefona je zamućen) jer je to bio moj prvi susret sa autofokusom kod telefona.
AF je zeznut. Ima li ko kakav prijedlog ili savjet kako bolje slikati sa AF telefonima. Možda izabir AF načina slikanja?Izvorno postao points
SKR. je SKR. za SKR.
Meni je tipkovnica super jer ja, iako sam dešnjak, tipkam lijevom rukom. Razumijem djomlu jer ne znam kako bi mi bilo da tipkam desnom rukom, vjerojatno bi mi ispao mobitel kad bih stisnuo C tipku.Izvorno postao djomla
A što se tiče video snimki, super je i slika i zvuk.
Ej ljudi, nisam vam rekao. Ovaj telefon ima LED diodu u vrhu, tamo gdje stoji senzor sa svjetlo. Ne znam imaju li to ostale Nokije sa tim senzorom, ali ova me zna malo iritirati. Noću kad hoću da zaspim, npr.
Inače, svijetli plavo.
SKR. je SKR. za SKR.
odlicno izgleda mobitel, slike su gotovo pa savrsene za amtersku uporabu, displej je velik i dobre reze, samo jos da cijena padne![]()
Kažite mi koliko baterija drži, recimo kod "normalnog" korištenja?
I, one tipke što uokviruju brojčane su kromirane. Ostaju li packe prstiju po njima?
Inače, po fotkama, čini mi se jako dobar mob.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni baterija izdrži 3 do 4 dana, kako kada. Dosta telefoniram, slikam tu i tamo, stalno nešto čačkam, ali nikad nije manje od 3 dana.Izvorno postao Mobyy
Ostaju packe, ali meni to ne smeta, a dobiješ i krpicu samo za njega![]()
E, još. Kako je kućište napravljeno? Škripi li išta (ona poluga za kameru)?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne škripi, to je izvrsno napravljeno!Izvorno postao Mobyy
Fras je odg. sve kako je i meni, ali jedino ne shvatam kako njemu drži 3-4 dana, a meni 2 dana i rikne. A ne koristim telefon tako puno. U zadnja 2 dana pogotovo nisam, nisam imao vremena za njega, a sada ima 4 crtice. Do sutra u podne ću ga morati puniti.Izvorno postao Fras84
SKR. je SKR. za SKR.
Ima li možda kakve veze što ga ja gasim kada idem spavati? To nije nikada prije 2, 3 ujutro, a palim ga oko podneva, kad ustanemIzvorno postao djomla
![]()
pa ima, tu sacuvas bateriju.Izvorno postao Fras84
ma ima jok...ja sam baš testirao to nekoliko dana, kada pališ mob, onda ti najviše baterije posiše kad traži mrežu! razlika je premalaIzvorno postao Fras84
Da, ali on ga drži 8-10 sati ugašenog. Misliš ti da za tih nešto malo sekundi dok ga pališ i traži mrežu, izgubi 8-10 sati. No wayIzvorno postao Nono01
![]()
Da li je vama nekome poznato što je sada na Symbianu "end" (crveno) dugme kao i na svim Nokijama? Mislim, kada stisnem to dugme izađe mi iz aplikacije, ne ostavi je u stan by-u. Osim recimo igrice Snake i Music playera, ali samo dok svira neka mjuza.
SKR. je SKR. za SKR.
Naravno da će ti duže trajati baterija ako ga gasiš noću. Nisam znao da to neko stvarno i radi![]()
Ja punim mob preko noći...ugašenog![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
stvarno ne pamtim kad sam ugasio mob zadnji puta i stvarno ne znam zasto bi to neko radio.
ja ga ne gasim smao zato sto imam sve pretplate na vip infoblic pa mi onda ujutro ne bi stigle sve poruke jer vip cuva max 10 poruka na svom serveru,,ionace bi ga gasio i sigurno bi duze trajo.Izvorno postao zmija
Ja to ne radim da bi mi baterija duže trajala jer potpuno mi je svejedno hoće li trajati 2, 3 ili 4 dana - gasim mobitel noću iz navike i jer ne želim nikakva uznemiravanja dok se sam ne probudim.Izvorno postao zmija
Bookmarks