Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 181

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zmija
    naprotiv,ja sam uvjeren da ce uskoro kamere na mobitelima bez problema zamijeniti jeftinije digitalce.opticki zoom vec postoji(n93),prava bljeskalica(k800i),a i optika je vec na dva spomenuta moba blizu jeftinijih digitalaca,onih do recimo 1000kn.
    Ovo vrlo vjerojatno hoće... Ali definitivno neće zamijeniti jače aparate koji ipak imaju razlog svog postojanja... Tu kvalitetu će se jako teško dostići, nisu bezveze napravili D-SLR aparate jer ovi kompaktni digitalci nisu u mogućnosti doseći kvalitetu ovih... Jednostavno vrhunska optika neće nikada stati u te male mobitele i kompaktne aparate... Ali što se ove jeftinije klase kompaktnih aparata tiče njih će mobiteli definitivno još malo zamijeniti jer su već sad blizu, a s vremenom neće onda više ni biti smisla uzimati jeftine aparate kada će mobiteli nuditi te mogućnosti... No uvijek ostaje ona klasa vrhunskih aparata...
    I realno gledano mislim da mobitelima nije ni cilj zamijeniti fotoaparate... Već se ide na čisto pokrivanje multimedije... Fotić, video, MP3 i tako... Sve pomalo, ujednačeno... A za vrhunske rezultate u pojedinim područijma postoje zasebni uređaj koji su vrhunski u svojoj kategoriji.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Ovo vrlo vjerojatno hoće... Ali definitivno neće zamijeniti jače aparate koji ipak imaju razlog svog postojanja... Tu kvalitetu će se jako teško dostići, nisu bezveze napravili D-SLR aparate jer ovi kompaktni digitalci nisu u mogućnosti doseći kvalitetu ovih... Jednostavno vrhunska optika neće nikada stati u te male mobitele i kompaktne aparate... Ali što se ove jeftinije klase kompaktnih aparata tiče njih će mobiteli definitivno još malo zamijeniti jer su već sad blizu, a s vremenom neće onda više ni biti smisla uzimati jeftine aparate kada će mobiteli nuditi te mogućnosti... No uvijek ostaje ona klasa vrhunskih aparata...
    I realno gledano mislim da mobitelima nije ni cilj zamijeniti fotoaparate... Već se ide na čisto pokrivanje multimedije... Fotić, video, MP3 i tako... Sve pomalo, ujednačeno... A za vrhunske rezultate u pojedinim područijma postoje zasebni uređaj koji su vrhunski u svojoj kategoriji.
    Ne ma kvaliteta slike, a tako i videa napravljenog sa N73 je jos uvijek jako daleko od kompaktnih aparata. Ultrakompaktni su vec blizu da ih se zamjeni, ma zapravo bi bilo idealno imati moderan mobitel sa 3.2mpix i nekakav slr/dslr prema potrebi. Inace mobitel je odlican, jedino mozda kombinacija crnog i srebrnog dijela kao kucista nije za svakoga, ači o ukusima se ne raspravlja.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se i ja malo ubacim. Gledajući slike koje si slikao sa N73 za jedam mobitel su stvarno super i bolje od velikog broja drugim mobitela (moje mišljenje). A to dal će mob zamjeniti dig aparat mislim da hoće za neku osnovnu, svakodnevnu uporabi, zamjenit će i za slikanje obiteljskih slika, mislim da to već lagono i sad prevladava.
    A to što neki pišu kako nije aparat od očekivanog sa njegovim teh. karakteristikama vjerojatnoi stoji ali N73 ima duplo manju optiku od digitalaca i manjih je dimenzija od digitalaca, a uz sve to uspjeli su u njega smjestit i telefon pa stoga su mu i slike lošije naspram digitalaca od 3.2MP.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. e730 mali review
    By turando in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-01-2006, 22:54
  2. Download, Uploud app i Power user
    By CroSatMan in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 30-04-2005, 14:21

Bookmarks

Pravila postanja