bit će uskoro da optički zoom postoji oko god i pol,sharp 902 2mpx,a kasnije 903-3.2mpx-koji radi bolje fotke od n93..Izvorno postao zmija
bit će uskoro da optički zoom postoji oko god i pol,sharp 902 2mpx,a kasnije 903-3.2mpx-koji radi bolje fotke od n93..Izvorno postao zmija
imam pitanje u vezi moba, kakav je joystick, jer mi na slikama uzgleda malo i neprelkatično...?
...manje je više...
Meni je joystick skroz u redu, možda da je samo malo više vani kao što je u Nokije 6600.Izvorno postao Vex
ma znam,ali sharp nije rasiren pa ga nisam ni spominjao.vjerujem da vec nasljednici n73/93 i k800 ce imati potpuno usporedivu kvalitetu fotografija sa low end digitalcima.Izvorno postao smogovac
Složio bih se sa DJ DeVelox-om. Kamera je odlična za jedan telefon, a kamere na mobilnim telefonima i ne trebaju da dostignu kvalitetu pravih digitalaca.
Čekamo još slika od đomle, rekao je da će ih sad postaviti![]()
Moze jedan video sample?
Odlične su slike.
Evo ga da se i ja ukljucima mada sam nov tu...slike su fenomenalne i nema niti rijeci o nekoj losoj kvaliteti bar sto se mene tice nego jel bi mogao koji video probat staviti pa da vidimo kako i s njime stoji...kada slusas mp3 jel dosta glasno reproducira zvuk u otvorenim prostorima (parkici i te spike, posto SE k750 a pogotovo w810i su prilicno tihi bar za mene) i kako je sa slusalicama dal se cuje glasno ili je onako tisi zvuk...
Moram smisliti šta da snimim, neću svašta da postam.Izvorno postao SHPansko
Pa recimo da je preglasan u zatvorenom prostoru, a po vani je glasanneka i fras84 kaže svoje mišljenje, mada mislim da će se poklapati. Slušalice su standardno glasne, a recimo u teretani nisam baš bio zadovoljan jačinom zvuka
![]()
Hvala "tačkasti", pogotovo ona zadnja, jel?
SKR. je SKR. za SKR.
kakva je tipkovnica.. jel cujan ili necujna.. mislim ono KLIK.Izvorno postao djomla
Bookmarks