Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 181

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    N82
    Operater
    m:tel
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma dajte ljudi, nije to tako lako. Trebate doći prvo u Bosnu. Doduše, ako ste sa sjevera Hr. to ne bi trebalo biti teško. Gradiška je na Savi. Onda bi vam problem bila kupovina telefona, jer se mora naručiti (2-3-4 dana prije) i stiže svakog četvrtka. Vlasnik tog lokala je moj komšija i mene nije baš toliko odrao koliko bi možda vas. On naručuje telefone iz Handy-company (handy-co.com). Tamo se prodaju na veliko (818 KM je kod njih/1.95€), a on ih može kupiti po komadu jer je mobil-shop. To bi značilo da sam ja 52 KM platio više nego u Handy-co-u, a u to spada dostava telefona i zarada prodavca.

Ako ste toliko zagrijani za to, ja vam dam njegov broj da vi sebi naručite telefon i dogovorite se sa njim oko sitnica. Nisam siguran da bi vam htio isporučiti telefon poštom ili dati meni da to uradim... Ali za sve postoji dogovor.

btw, telefon postoji na lageru u Handyu.

E da, mogu i ja porazgovarati sa njim oko narudžbe, ali bar da vi njemu pošaljete poruku da on to shvati ozbiljno.
    SKR. je SKR. za SKR.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia N79
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ... pa ako ti je komšija onda bi mogao malo porazgovarat, mislim ono da recimo naruči 5 mobova za 1.9.2006. (ovo je primjer) i oni koji hoće odu po njega dole ali da se recimo sredi neka cijena ako bi bio group buy?
    ...manje je više...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vex
    ... pa ako ti je komšija onda bi mogao malo porazgovarat, mislim ono da recimo naruči 5 mobova za 1.9.2006. (ovo je primjer) i oni koji hoće odu po njega dole ali da se recimo sredi neka cijena ako bi bio group buy?
    pa odlicno..kupimo se na forumu par ljudi koji to hoce..za 3000kn.. on naruci.. imam pospust na kolicinu sigruno, a mi sretni jer dobijemo mob..

bilo bi velika prodnost da recimo ti ako si tako dobar s njim kazes nesto u vezi toga da naraudba bude ok, jer sad ja ja njemu pisem poruke ili ga zovem,, malo je neozbilno jer sam ko zna gdje, koju garanciju mu mogu dati da u to uzeti poslje.. a ako bi ti mogao nesto reci..ili nabaviti tel kod tebe (gdje god zivis) pa da onda ti nama poslajes po HR ili da doemo do tee i pokupimo to, s lovom i stvar hoda. mislim ja sam za 100% ako je cjena 3000kn.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. e730 mali review
    By turando in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-01-2006, 22:54
  2. Download, Uploud app i Power user
    By CroSatMan in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 30-04-2005, 14:21

Bookmarks

Pravila postanja