uu jeaahhhh .... potpisujem, s velikim PIzvorno postao Nono01
ne znam zašto, ali i meni je taj veliki ekran jako bitan.... dobro ja sam se zaljubila u njega jer je savršen spoj pametnog i lijepog....
uu jeaahhhh .... potpisujem, s velikim PIzvorno postao Nono01
ne znam zašto, ali i meni je taj veliki ekran jako bitan.... dobro ja sam se zaljubila u njega jer je savršen spoj pametnog i lijepog....
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
@smogovac
Ekran je extra. Najljepši dio telefona. Kažem to jer je veoma blizu kućištu, pa onda izgleda još i veći. Soft je stabilan, nije mi se nikako zamrzavao, niti restartovao. Kućište je kvalitetno, nema nikakvog mrdanja, škripanje, pomijeranja. Sve 5. Platio sam ga, u jednom mobil shopu. Full oprema. 850 KM = ~ 430 €
E hvala, hvala![]()
I ja mislim da bi slike mogle biti malo bolje, pogotovo noćne. Postaću neke slikane po noći, samo dok nađem nešto zanimljivo.
@khideg
Evo stiže koja slika tako uslikana... (btw, N73 ima AF)
@Drug Mile
Što drug kaže, nisam ja expert u slikanju, trebaće malo vremena da skontam kako funkcioniše slikanje sa AF.
Složio bih se sa tim da su spec. moćne, ali spec. kamere nisu baš kao na papiru. Vidite i sami. Možda je to sve do mene, ko zna
@sonyck
Nokia ovaj telefon baš reklamira kao fotoaparat.
SKR. je SKR. za SKR.
telefon je fantastican,kao i kamera i ako budem mogao,sigurno ga kupujem.
Mobitel je skroz OK, al meni je nakon moje E61 nezamislivo više imati mobitel bez WLANa.
Testis unnus, testis nullus!
I meni to pomalo nedostaje. Ima router u kući, mogao bih svakog trenutka gledati formu, poštu i sl. a da se ni ne dignem iz kreveta.Izvorno postao marko6630
Ali, biće vremena![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Izvorno postao marko6630
ma dobro je to, sve je to ok, ali recimo meni Wlan je jedino fora kad recimo vani sjedim na kavi, surfam po netu, gledam poštu i tak...a baš po našim gradovima nema toliko puno nodova na koje se možeš spojiti i bezplatno surfat netom..neznam, možda ima, ali vjerovatno samo po zagrebu...dok je recimo u inozemstvu to normalno. A to da surfam iz kreveta...nije mi gušt na tako malom ekranu
Da ne idem previše u OT...dalje na topic
e je malo offtopic i no0basto ali kako se pali jebeni blic na n70 meni sam strokne kada uslikam a mogu li ga upaliti kada snimam?![]()
ajd hvalim te boze sto konacno taj text izgleda na nesto, a ne s n70 ne vidis ni jedno slovo..Izvorno postao djomla
ajd mi se javi na PM,, da se dogovoruimo, gdje si tocno kupio n73, za 430€ da ga kupim i ja, jer mi bas treba za text.
Izvorno postao khideg
da da da daj reci u kojem mjestu si ga maznuo jer za 3kkn je SUPERDUPER cijena, neznam kolko je u mobisu ali sigurno oko 6kkn za takav symbian koji još i lijepo izgleda i ekran ima ogroman i sve kaj su ostali rekli na 1. str...![]()
![]()
...manje je više...
Ma dajte ljudi, nije to tako lako. Trebate doći prvo u Bosnu. Doduše, ako ste sa sjevera Hr. to ne bi trebalo biti teško. Gradiška je na Savi. Onda bi vam problem bila kupovina telefona, jer se mora naručiti (2-3-4 dana prije) i stiže svakog četvrtka. Vlasnik tog lokala je moj komšija i mene nije baš toliko odrao koliko bi možda vas. On naručuje telefone iz Handy-company (handy-co.com). Tamo se prodaju na veliko (818 KM je kod njih/1.95€), a on ih može kupiti po komadu jer je mobil-shop. To bi značilo da sam ja 52 KM platio više nego u Handy-co-u, a u to spada dostava telefona i zarada prodavca.
Ako ste toliko zagrijani za to, ja vam dam njegov broj da vi sebi naručite telefon i dogovorite se sa njim oko sitnica. Nisam siguran da bi vam htio isporučiti telefon poštom ili dati meni da to uradim... Ali za sve postoji dogovor.
btw, telefon postoji na lageru u Handyu.
E da, mogu i ja porazgovarati sa njim oko narudžbe, ali bar da vi njemu pošaljete poruku da on to shvati ozbiljno.
SKR. je SKR. za SKR.
... pa ako ti je komšija onda bi mogao malo porazgovarat, mislim ono da recimo naruči 5 mobova za 1.9.2006. (ovo je primjer) i oni koji hoće odu po njega dole ali da se recimo sredi neka cijena ako bi bio group buy?![]()
...manje je više...
Bookmarks