= Citat = Izvorno postao zmija
naprotiv,ja sam uvjeren da ce uskoro kamere na mobitelima bez problema zamijeniti jeftinije digitalce.opticki zoom vec postoji(n93),prava bljeskalica(k800i),a i optika je vec na dva spomenuta moba blizu jeftinijih digitalaca,onih do recimo 1000kn.
Ovo vrlo vjerojatno hoće... Ali definitivno neće zamijeniti jače aparate koji ipak imaju razlog svog postojanja... Tu kvalitetu će se jako teško dostići, nisu bezveze napravili D-SLR aparate jer ovi kompaktni digitalci nisu u mogućnosti doseći kvalitetu ovih... Jednostavno vrhunska optika neće nikada stati u te male mobitele i kompaktne aparate... Ali što se ove jeftinije klase kompaktnih aparata tiče njih će mobiteli definitivno još malo zamijeniti jer su već sad blizu, a s vremenom neće onda više ni biti smisla uzimati jeftine aparate kada će mobiteli nuditi te mogućnosti... No uvijek ostaje ona klasa vrhunskih aparata...
I realno gledano mislim da mobitelima nije ni cilj zamijeniti fotoaparate... Već se ide na čisto pokrivanje multimedije... Fotić, video, MP3 i tako... Sve pomalo, ujednačeno... A za vrhunske rezultate u pojedinim područijma postoje zasebni uređaj koji su vrhunski u svojoj kategoriji.