I ja sam čuo puuuno pričao o mercedesima i onima koji su ih htjeli isped vladine zgrade zapalit....a i dalje se prodavaju i tvrtka i dalje zarađuje![]()
nemoj slušati jednog korisnika...uzmi mob,riskiraj...ak nečeš,mučit će te to cijeli život![]()
I ja sam čuo puuuno pričao o mercedesima i onima koji su ih htjeli isped vladine zgrade zapalit....a i dalje se prodavaju i tvrtka i dalje zarađuje![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@jolie @ smogovac : ma i to što kažete , al evo nedavno sam imao velikih problema s e1000 mot , pa nebi želio još jedan poluproizvod....
al to moje dvoumljenje završi nakraju uvjek da uzmem.... samo se nadam da onda neću i požalit
istina , istina i najboljima se može dogodit najgoreIzvorno postao Symbian FAN
![]()
daleko od toga da je ova njoka poluproizvod,pa i SE je ima pehova sa k750 i stickovima...
koliko ja vidim , i DJOMLA ima isti problem, na istom smo forumu, to je nas dvoje na jednom "malom" forumu. na nas 10ak sto tu imamo N73, nama dvojici otpao joystick. . . pa prebaci to u postotak pa ces viditi da i nije bas neki pozitivan postotak...Izvorno postao JOLIE
a tko zna koliko ima jos takvih slucajeva... a vjerujem da nismo nas dvojica jedini kojem se ovo dogodilo.
stoga, ako volite riskirati, kupite, probleme znate, sami ste krivi, upozoreni ste bili, ovo je samo napomena sto je moguce da vam se dogodi ako se uzme ovaj mobitel. a ja, da sam ovo procitao prije nego sam ga uzeo, ne bi ga sigurno uzeo. i sto sad, sad imam problem, nemogu ga prodati za neku normalnu cijenu.
ali kao sto rekoh, koristim ga samo za MP3. tako da mi dobro dodje u svakom slucaju, N93 se koristi uglavnom.![]()
Always Nokia 3510i.
tu je u biti stvar srece kao i sa se k750i nekima se kvario a nekima ne
Bookmarks