ajd hvalim te boze sto konacno taj text izgleda na nesto, a ne s n70 ne vidis ni jedno slovo..Izvorno postao djomla
ajd mi se javi na PM,, da se dogovoruimo, gdje si tocno kupio n73, za 430€ da ga kupim i ja, jer mi bas treba za text.
ajd hvalim te boze sto konacno taj text izgleda na nesto, a ne s n70 ne vidis ni jedno slovo..Izvorno postao djomla
ajd mi se javi na PM,, da se dogovoruimo, gdje si tocno kupio n73, za 430€ da ga kupim i ja, jer mi bas treba za text.
Izvorno postao khideg
da da da daj reci u kojem mjestu si ga maznuo jer za 3kkn je SUPERDUPER cijena, neznam kolko je u mobisu ali sigurno oko 6kkn za takav symbian koji još i lijepo izgleda i ekran ima ogroman i sve kaj su ostali rekli na 1. str...![]()
![]()
...manje je više...
Ma dajte ljudi, nije to tako lako. Trebate doći prvo u Bosnu. Doduše, ako ste sa sjevera Hr. to ne bi trebalo biti teško. Gradiška je na Savi. Onda bi vam problem bila kupovina telefona, jer se mora naručiti (2-3-4 dana prije) i stiže svakog četvrtka. Vlasnik tog lokala je moj komšija i mene nije baš toliko odrao koliko bi možda vas. On naručuje telefone iz Handy-company (handy-co.com). Tamo se prodaju na veliko (818 KM je kod njih/1.95€), a on ih može kupiti po komadu jer je mobil-shop. To bi značilo da sam ja 52 KM platio više nego u Handy-co-u, a u to spada dostava telefona i zarada prodavca.
Ako ste toliko zagrijani za to, ja vam dam njegov broj da vi sebi naručite telefon i dogovorite se sa njim oko sitnica. Nisam siguran da bi vam htio isporučiti telefon poštom ili dati meni da to uradim... Ali za sve postoji dogovor.
btw, telefon postoji na lageru u Handyu.
E da, mogu i ja porazgovarati sa njim oko narudžbe, ali bar da vi njemu pošaljete poruku da on to shvati ozbiljno.
SKR. je SKR. za SKR.
... pa ako ti je komšija onda bi mogao malo porazgovarat, mislim ono da recimo naruči 5 mobova za 1.9.2006. (ovo je primjer) i oni koji hoće odu po njega dole ali da se recimo sredi neka cijena ako bi bio group buy?![]()
...manje je više...
pa odlicno..kupimo se na forumu par ljudi koji to hoce..za 3000kn.. on naruci.. imam pospust na kolicinu sigruno, a mi sretni jer dobijemo mob..Izvorno postao Vex
bilo bi velika prodnost da recimo ti ako si tako dobar s njim kazes nesto u vezi toga da naraudba bude ok, jer sad ja ja njemu pisem poruke ili ga zovem,, malo je neozbilno jer sam ko zna gdje, koju garanciju mu mogu dati da u to uzeti poslje.. a ako bi ti mogao nesto reci..ili nabaviti tel kod tebe (gdje god zivis) pa da onda ti nama poslajes po HR ili da doemo do tee i pokupimo to, s lovom i stvar hoda. mislim ja sam za 100% ako je cjena 3000kn.
Mobitel nikad nece zamjeniti fotic. Nema sanse. Kamera na mobu sluzi za povremeno slikanje nekih sitnica, ono, po putu. A ako si ikad drzao pravi digitalac u rukama, znas, one lece nisu velike bezveze i ne pomicu se bezveze.Izvorno postao khideg
To ne znam, ali znam jedno. Kod mog telefona se pomjeraju leće na kameri. Baš se vidi kad okineš da se jedan dio leća pomjeri, pa vrati na svoje mjesto.Izvorno postao Mad_Duke
Ok, ljudi. Ja ću njega nazvati kad dođe sa mora, pa vam sve javim. Do tada, nemojte u off.
SKR. je SKR. za SKR.
ima li telefon kakavih većih mana po tvom sudu ,već ga koristiš neko vrijeme pa si možda nešta primjetio?
Jel se i tebi pojavljuje "paspartu"Onaj crni okvir kad gledaš full screen video?
ali shvati da meni ne trba digitalac. kao prvo placam duplo vise love dok kupujem 2 stvariIzvorno postao Mad_Duke
a kao drugo, za ovo sto meni treba, a i 90% ljudi na svjetu.. mob je ne dovoljan, vec s ovim 3.2 MP kamerama i predovoljan.
@smogovac
Ja za sada nisam vidio ništa ozboljno. Recimo, nije mi se nikada restartovao, zamrznuo ili nešto slično. Jedinih problema koje sam imao jeste da mi pri preimenovanju slike telefon odjednom neobjašnjivo "vuče" na lijevo, tj. kao da sam stisnuo tipku na joysticku lijevo, pa tako kurzor ide. I ne "moš" ga zaustaviti. I onda trebam izaći iz čitave galerije i opet ući. To mi se desilo 2 puta. Ne znam zašto.
@Drug Mile
Misliš na ovo?
Onda ima...
Ma ne predovoljan, i previšeIzvorno postao khideg
![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Da, to, glupo je što ne može "fit to screen"
naprotiv,ja sam uvjeren da ce uskoro kamere na mobitelima bez problema zamijeniti jeftinije digitalce.opticki zoom vec postoji(n93),prava bljeskalica(k800i),a i optika je vec na dva spomenuta moba blizu jeftinijih digitalaca,onih do recimo 1000kn.
Glupo, ali šta ja mogu. Odoh sad napolje malo slikati, vratim se sa examplovima![]()
SKR. je SKR. za SKR.
bit će uskoro da optički zoom postoji oko god i pol,sharp 902 2mpx,a kasnije 903-3.2mpx-koji radi bolje fotke od n93..Izvorno postao zmija
imam pitanje u vezi moba, kakav je joystick, jer mi na slikama uzgleda malo i neprelkatično...?
...manje je više...
Meni je joystick skroz u redu, možda da je samo malo više vani kao što je u Nokije 6600.Izvorno postao Vex
Ovo vrlo vjerojatno hoće... Ali definitivno neće zamijeniti jače aparate koji ipak imaju razlog svog postojanja... Tu kvalitetu će se jako teško dostići, nisu bezveze napravili D-SLR aparate jer ovi kompaktni digitalci nisu u mogućnosti doseći kvalitetu ovih... Jednostavno vrhunska optika neće nikada stati u te male mobitele i kompaktne aparate... Ali što se ove jeftinije klase kompaktnih aparata tiče njih će mobiteli definitivno još malo zamijeniti jer su već sad blizu, a s vremenom neće onda više ni biti smisla uzimati jeftine aparate kada će mobiteli nuditi te mogućnosti... No uvijek ostaje ona klasa vrhunskih aparata...Izvorno postao zmija
I realno gledano mislim da mobitelima nije ni cilj zamijeniti fotoaparate... Već se ide na čisto pokrivanje multimedije... Fotić, video, MP3 i tako... Sve pomalo, ujednačeno... A za vrhunske rezultate u pojedinim područijma postoje zasebni uređaj koji su vrhunski u svojoj kategoriji.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ne ma kvaliteta slike, a tako i videa napravljenog sa N73 je jos uvijek jako daleko od kompaktnih aparata. Ultrakompaktni su vec blizu da ih se zamjeni, ma zapravo bi bilo idealno imati moderan mobitel sa 3.2mpix i nekakav slr/dslr prema potrebi. Inace mobitel je odlican, jedino mozda kombinacija crnog i srebrnog dijela kao kucista nije za svakoga, ači o ukusima se ne raspravlja.Izvorno postao DJ DeVelox
Evo da se i ja malo ubacim. Gledajući slike koje si slikao sa N73 za jedam mobitel su stvarno super i bolje od velikog broja drugim mobitela (moje mišljenje). A to dal će mob zamjeniti dig aparat mislim da hoće za neku osnovnu, svakodnevnu uporabi, zamjenit će i za slikanje obiteljskih slika, mislim da to već lagono i sad prevladava.
A to što neki pišu kako nije aparat od očekivanog sa njegovim teh. karakteristikama vjerojatnoi stoji ali N73 ima duplo manju optiku od digitalaca i manjih je dimenzija od digitalaca, a uz sve to uspjeli su u njega smjestit i telefon pa stoga su mu i slike lošije naspram digitalaca od 3.2MP.
ma znam,ali sharp nije rasiren pa ga nisam ni spominjao.vjerujem da vec nasljednici n73/93 i k800 ce imati potpuno usporedivu kvalitetu fotografija sa low end digitalcima.Izvorno postao smogovac
Složio bih se sa DJ DeVelox-om. Kamera je odlična za jedan telefon, a kamere na mobilnim telefonima i ne trebaju da dostignu kvalitetu pravih digitalaca.
Čekamo još slika od đomle, rekao je da će ih sad postaviti![]()
Moze jedan video sample?
Bookmarks