Evo ponovio sam se sa W810i pa preporuka koje buetooth slušalice uzeti, HBH-608 ili HBH-PV700. Po cijeni su skoro iste, 608 su nešto lakše. Zanima me koji je noviji model i preporuka koje uzeti. Jel imaju iste mogučnosti? Hvala
Evo ponovio sam se sa W810i pa preporuka koje buetooth slušalice uzeti, HBH-608 ili HBH-PV700. Po cijeni su skoro iste, 608 su nešto lakše. Zanima me koji je noviji model i preporuka koje uzeti. Jel imaju iste mogučnosti? Hvala
Moja preporuka je da uzmeš onu koja ti najbolje "leži" na uhu. Ako slušalica ne sjedi dobro nakon duljeg nošenja prilično nažulja. Možda su lakše udobnije. U svakom lsučaju stavi na uho prije kupnje pa prema tome uzmi.
U svakom slučaju sa SE slušalicom ne možeš pogriješiti, imam stariji model(ne znam koja je oznaka) i odlična je. Zvuk je vrlo jak i čist. A ove novije su puno lakše.
Još nešto - sa Jabra bt200 sam na t610 imao velikih problema,nije valjala ni jedna koju su mi dali u zamjenu, jednostavno nije radilo glasovno biranje, a nisam mogao snimit preko nje da mi prepozna glas. Kod SE slušalice glasovno biranje radi super, a naredba je snimljena na mic od mobitela.
Logitech su navodno kvalitetne, vidio sam da nisu preskupe. Samo provjeri kod njih kako radi glasovno tj. je li mic kvalitetan da prepozna naredbu koju si snimio na mic od moba.
Zadnji uredio blueled : 20-08-2006 u 12:57
Što se tice isprobavanja slušalica prije kupovine to ti je dobra ideja. Pošto nisam iz Zagreba planirao sam ih naruciti preko interneta. Onda od kupovine preko neta ništa nego isprobati pa koja je ugodnija. Zanima me samo orginalna oprema, neke druge proizvođače nebi uzimao. U svakom slučaju hvala na odgovoru.
Bookmarks