Možeš očekivati da mob nema hrvatski T9 i hrvatski meni, i nema ova naša slova (č,ć,š,đ,ž)... Ostalo ti je sve isto... Nema straha...
kupujem nokiu 6131 i sve je divno, krasno, mob naručen, samo što nije stigao, ali veli diler da neću dobiti user guide ni cd jer mob nije za naše tržište.
-je li ima kineske znakove po tipkovnici?
-nema.
-hoće li raditi , neće zezati ili nešto?
-ma neće...
imam li razloga za strah?![]()
što mogu očekivati..ok, pretpostavljam da nema hrv meni ni T9...
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Možeš očekivati da mob nema hrvatski T9 i hrvatski meni, i nema ova naša slova (č,ć,š,đ,ž)... Ostalo ti je sve isto... Nema straha...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja ga imam i sve je OK i t9 na HR i šćčđ. Ali moj je iz T-coma.hr pa nije čudo
Ako će tvoj biti iz uvoza onda neće imati gore navedeno.
Pozdrav
hehe... ja se sjećam kada sam imao T68i, imao je hr slova ali ispod njih neke kineske ili kajaznam kakve znakove (naravno nije bio za naše tržište) ali je ima sve na HR i sve je radilo kako treba
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja sam imao ericsson T28e kupljen u Maleziji, nije imao hr meni ni hr znakove u porukama ali je zato imao 5 puta stabilniji softver i nikad se nije blokirao! Nemoj nis brinut, neces imat hr meni a ak ti to tolko znaci mozes otic kod nekog da ti ubaci...
Moja 6681 je rađena za bliskoistočno tržište, a o tome znam samo da su mobovi kvalitetniji zbog velike konkurencije. Primjerice, frend je kupio tu kod nas 6680 i stalno je štekala, a drugi pak došao s broda iz Japana, tamo uzeo 6680 par mjeseci prije kad je tek izašla, mobitel i dan danas nikad nije zblesirao niti se smrznuo, dok je ovome "hrvatska" 6680 par puta bila na servisu pa ju je prodao, a sad ga opet zeza ova klizna (nemam pojma koji je model - 6280 valjda?) toliko da je nemoguće raditi išta na njoj.
Ja na tvom mjestu nebih brinuo.Štoviše..
To mogu i ja protvrditi. Ova T68i koju sam gore naveo mi je pala sa 20m na beton...puklo nije ništa osim tipke sa strane za pojačavanje i stišavanje. Popravak je koštao 100 kn. Ja sam se čudio još danima poslije kako ništa nije otišlo( diplay i slično)Izvorno postao ::wrangler::
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
LOL tako sam ja uzeo jedan mob iz rusije pa je imao ćirilicu na tipkovnicial sav sreća da znam pa mi nije bio problem.....
ma ja se i pokušavam dokopat što više mobova iz japana i amerike....bolja kvaliteta![]()
a reci taj koji ćeš nabavit 6131.... za koliko para?
Bookmarks