Nije me to zanimalo,nego dali ima hotswap ili ne.
Od 5.6. pa na dalje se nije ugrađivao hotswap.
A moj je napravljen 14.6.![]()
Nije me to zanimalo,nego dali ima hotswap ili ne.
Od 5.6. pa na dalje se nije ugrađivao hotswap.
A moj je napravljen 14.6.![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Super dečki, svaka čast. Samo ja ću sad biti malo "napastan" .
Neka mi netko objasni kako se iz priložene slike vidi da je mob otključan?
Slučajno znam da je dotični mob bio zaključan na T-mobile, ali da li to zna slučajni prolaznik? Ne mora znati, zar ne? Mob može biti kupljen i u slobodnoj prodaji. Iz slike se jedino vidi da mob radi s VIP-ovom karticom.
Znači, ako to još uvijek pali , bez SIM kartice *#0606# pa INFO i kad mob napiše u svim kolonama Unbarred onda to slikat. OK?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ahem.
Da.
Može biti i ne mora.
Tako je kod jednog frenda na C60 isto pisalo unbarred,a išla je samo Vip kartica.
EDIT:Čovječe nemrem sad SIM nikak izvaditi!!!
Zadnji uredio Ro@m : 29-10-2006 u 21:36
Ako piše Unbarred u svim redovima nema šanse da nedu sve kartice. Kod frenda se možda nisu vidjeli svi redovi, pa te to zbunilo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Neznam,samo sam vidio da piše sve unbarred.
ovdje nije bilo potrebe, jer je riječ o mobitelu zerobravo za čiji se status zna...Izvorno postao Sljaka
ali Šljaka, ako želiš pošaljem ti na PM log otključavanja, pa ćeš jasno vidjet na kojoj je mreži bio lock.
Radi dokazivanja, ne treba, jer već sam gore napisao da znam za status tog moba.Izvorno postao Inovator
Istini za volju nisam primjetio oznake na kućištu koje upućuju da je mob kupljen u T-Mobile-u.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imas li kakvih info o ST chipu 0020 0889? Ne mogu ga rijesit. Nece mi bootat.Izvorno postao Inovator
P.S. Imam midlet za njega ali zaboravio sam koji soft da koristim da upload midleta jer ne koristimn midlet duze vrijeme. Kabel je RS232 com.
imas IC port.Izvorno postao Bruno_rv
ja bih s isto kupio taj mobitel pa me zanimaju iskustva ....
isto preko t-mobile-a i zanima me da li oni imaju modele crne boje ?
ja bih ti savjetovao da ako ga već misliš dekodirat da odmah staviš njegovo orginalni softwarea sa najnovijim firmwareom jer sam čuo da ispravlja dosta grešaka ....
Bookmarks