jednom frendu je joy riknuo za 3mj, a drugm drzi 2 godine
i sad ga ti znaj...
jednom frendu je joy riknuo za 3mj, a drugm drzi 2 godine
i sad ga ti znaj...
Sad ne kontam...evo nakon manje od godine dana, joystick na k700i radi kao i prvi dan bez problema. Par frendova ima isti mob i nitko, ama bas nitko nema problema. Izgleda da problema imaju samo okorjeli gameri...
Ipak je to mobitel a ne igračkaŠalim se. Mislim da to sa trajnošću joysticka ovisi o pojedinoj seriji, pa kakve si sreće. A da mu tortura sa igricama škodi - to je sigurno. Bitno da je mob kvalitetan i trajan u cjelosti.
Mom je nakon 10mj. pocel joystick zezat, poslje toga mi je rikla kamera, nakon cjelonocnog snimanja.
Odfurao sam ga na garanciju, sve su sredili, kamera je bila soft problem, i dobio novu bateriju...![]()
Inace na mom pise made in japan, finished in china. Nemogu rec da pazim na njega, ali ga ne masakriram.
Odlican mob, evo nakon skoro god i pol baterija jos uvijek drzi preko 4-5 dana, a mob nikad ne gasim, radi 24/7...
Meni je odmah nakon 2 mjeseca počeo štekat joystick, pa sam odnio na servis i stavili su novi. Sad ga imam 7 mjeseci i radi bez problema.
Moj prijatelj mu je popunio memoriju do zadnjeg kilobajta, pa ga više nije mogao upalit, sa servisa su mu ga vratili bez podataka kojih je imao u njemu...
Meni je joystick na K700 počeo štekat nekon godinu dana... ali sam se dosta koristio njime za pisanje poruka i igranje igrica...
Nekako je joystick uvijek najproblematičniji dio mobitela iz SonyEricsson-a...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks