Ja ga imam 9mj. i nemam se na što požaliti sve radi savršeno.![]()
Ja ga imam 9mj. i nemam se na što požaliti sve radi savršeno.![]()
moj star 9mj nema većih problema ... (puno upotrebe) osim đoje no nju očistim svakih tjedan pa nito više ne za... no svi vi Džabe kopate imaš brojeve ...
moj najveći problem je :jack za punjač ispod ispod se nakupi tolko prašine 6 ,
promjeno i slušalice već nakon 5 mj ... sve u svemu ok
i stariji k700 sa starijim softvareom je puno sporiji a i kamera je lošija
joj ljudi...ja k700 imam godinu i pol. i prije 10 mj mi je pocel stekat đojstik i lud sam bil nisam znal kaj napraviti...fino sam nasel na netu kak se otvori mob..skinul sam plastiku al nemam one male srafcigere pa sam uzel iglu i ispod joystika izvadil 10 grama prasinetocno se onak nakuplja u crne masne kolute ko na starim misevima (na kugle) ...eto u tom je bil problem!
bas danas sam ga otvoril nakon pol godine i ponovno ocistil...radi ko suza!
nadam se da vam je pomogel savjet!
pozdrav
frend ga ima, ali je zbilja pazeno na mob, izgleda kao na dan kad je kupljen...
ukratko, ako ga pazis, trajat ce sto godina..
Moj k700i je bio star 1,5 god.-i radio je besprijekorno.Kao i svaki elektronički sklop-ak ga ne gaziš ,radi kako treba.I istina je da ga s vremena na vrijeme treba otvoriti i očistiti kontakte!
Bilo bi zanimljivo vidjeti kome se najčešće smrda joystick - pretpostavljam da je taj "kvar" kod muških korisnika puno češći jer mi nosimo mobitel u trapericama pa zato mob pobere komadiće tkanine i ostalo iz džepa. Cure većinom mob nose u torbicama tako da se kod njih sigurno prašina manje nakupi.
ja sam viđao ljude da upru u đojstik prema gore ko blesavi i mislim da uglavnom udo od rasturanja!
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Tvrdnja ti ne stoji. Gle, svoj bivši K700i sam nosio maltene non-stop u futroli, nije imao nijedne ogrebotine, a kamoli prašine i ipak je joystick počeo zezat nakon svega par mjeseci dok je recimo mojem ujaku isti mob (ne moj) pao u katran (!!!) jer radi u HAC-u pa se sagnuo i ispao iz košulje. Nakon pada ga je cijelog rastavio, počistio i na nekim dijelovima (rupice recimo) se još vide ostaci katrana. Taj isti mob radi još uvijek bez greške, a obojica smo ih kupili isti mjesec...Izvorno postao blueled
Zadnji uredio domy_os : 22-09-2006 u 19:49
Bookmarks