Eto i ja imam K700i star oko 2 godine, uglavnom sve radi savrseno (i hardverski i softverski), na pocetku je bilo nekih problema sa softverom ali to je brzo rijeseno odlaskom u EMSC.Jedino sto sam morao kupiti novu bateriju jer ne samo da je staroj pao kapacitet (trajala je oko dan do dan i pol), nego se i napuhala (?!), tako da sam jedva zatvarao poklopac baterije. Sto se tice joysticka, zna i meni nekad malo zastekati u neku stranu, ali to vrlo kratko traje, malo ga propusem od prasine, malo ga "razgibam", i opet je sve u redu.
Zbog toga nikad nije bio u servisu. Takodjer sam kupio novu masku jer se originalna previse izgrebala, ali to je vec vise estetski i individualno, ne moze se racunati pod problem/kvar.

Jedino sto sam morao kupiti novu bateriju jer ne samo da je staroj pao kapacitet (trajala je oko dan do dan i pol), nego se i napuhala (?!), tako da sam jedva zatvarao poklopac baterije. Sto se tice joysticka, zna i meni nekad malo zastekati u neku stranu, ali to vrlo kratko traje, malo ga propusem od prasine, malo ga "razgibam", i opet je sve u redu.
Zbog toga nikad nije bio u servisu. Takodjer sam kupio novu masku jer se originalna previse izgrebala, ali to je vec vise estetski i individualno, ne moze se racunati pod problem/kvar.
Odgovori uz citat
Bookmarks